5 gode grunde til en template baseret hjemmeside

Som virksomhed ønsker man altid at fremstå unik overfor kunder og konkurrenter. Denne unikhed kan både være baseret på virksomhedens produkter, serviceydelser, aktiviteter, brand identitet, valg af design og stil samt de målgrupper, som virksomheden sælger sine ydelser til. Derfor er det ”nemt” at forveksle markedsføringen af ovenstående unikke parametre med en tilsvarende unikt designet og dyrere hjemmeside.

Det er værd at vide, at en billig hjemmeside fremstår lige så professionel og unik. Er man en lille eller mellemstor virksomhed med et mindre budget, kan der være mange fordele i at vælge en template baseret hjemmeside. I det følgende vil vi se nærmere på 5 af de største fordele ved at vælge en skabelon baseret hjemmesideløsning. Du kan få en pris på en ny hjemmeside her.

 

Spar penge med et professionelt online look

Hvis man er en lille eller mellemstor virksomhed med et mindre budget til markedsføring, kan en template baseret hjemmeside være den ideelle løsning. Det er en fordom, at en template baseret hjemmeside også ser billig ud. Når man eksempelvis hyrer et IT-firma til at udforme designet i WordPress, vil det fremstå knivskarpt som en afspejling af netop den enkelte virksomheds brand, produkter og ydelser.

 

Sælg din virksomhed døgnet rundt

På en template baseret hjemmeside bliver der integreret en kontaktformular, hvor kunder kan stille spørgsmål døgnet rundt. Herved signalerer man overfor omverdenen, at man er imødekommende og tilgængelig, og dette kan være en stor faktor i salgsøjemed. Denne tilgængelighed gør, at man møder kunderne lige der, hvor de er.

Uanset hvornår på døgnet, de skulle få lyst til at se nærmere på og/eller købe dine produkter eller ydelser, så står man klar i onlinebutikken. Her er det vigtigt, at man hurtigt følger op på henvendelserne fra kontaktformularen. Man kan endda skrive på hjemmesiden, hvordan svar tiden normalt er, så kunderne ved, hvad de kan forvente. Denne form for online kommunikation skaber et professionelt og troværdigt ansigt udadtil.

 

Øg salget for dine kunder på farten

Mange af virksomhedens potentielle kunder kigger og handler på internettet, når de er på farten. Når de pendler og venter på stationer, ved busstoppesteder osv. Her bruger de oftest deres mobiltelefon, og her kan en template baseret hjemmeside netop møde dem i kraft af dit responsive design. Det er nemlig statistisk bevist, at kunderne hurtigt hopper væk fra hjemmesiden, hvis den ikke matcher mobiltelefonens eller tablettens skærm, funktioner og indstillinger.

Hvis man dermed vælger en template baseret løsning til sin hjemmeside, er man sikret, at den er tilpasset alle enheder. Med en responsiv hjemmeside er man dermed sikret, at kundernes besøgstid på, tilfredshed med og lyst til køb på hjemmesiden øges i væsentlig og afgørende grad.

 

Lav værdifulde datamålinger

Med en ny template baseret hjemmeside er der mulighed for at få opsat datamålingsværktøjet Google Analytics, der er guld værd i forhold til at forstå virksomhedens kunder og deres forbruger – og køberadfærd. Her kan man spore, hvor lang tid kunderne bruger på hjemmesiden, hvor de typisk klikker, og hvor de måske hopper af.

Disse informationer kan bruges i markedsføringsøjemed, fordi det giver indsigt i kundernes præferencer. Hjemmesidens opsætning kan også forbedres løbende på baggrund af disse informationer.

 

Øg din virksomheds synlighed

Når man har en template baseret hjemmeside, bliver man mere synlig overfor det store antal af potentielle online kunder, der findes. Man kan dermed brede kendskabet til virksomheden væsentligt ud. En hjemmeside vil nemlig komme frem i kundernes søgeresultater på diverse søgemaskiner og hvem ved: Måske har man som virksomhed nogle kundesegmenter, man slet ikke anede eksisterede. Disse søgemaskiner arbejder helt gratis på at promovere din virksomhed døgnet rundt. Det er en win-win situation.

Hvorfor er min hjemmeside ikke sikker?

Hvis du er blevet bekendt med, at din hjemmeside...

Skal vi vedligeholde din hjemmeside for dig?

Hjemmesider skal passes og plejes som så meget...

Responsive hjemmeside – Hvad betyder det?

Responsive hjemmeside – Hvad betyder det? Hvad...

WordPress sikkerhed

WordPress sikkerhed Hvad er Wordpress?  Når du...

4.7

itroom webdesign trustpilot