1. Forside
  2. /
  3. Viden
  4. /
  5. Hjemmeside
  6. /
  7. 7 grunde til at vælge WordPress

7 grunde til at vælge WordPress

af | 29. sep 2020 | Hjemmeside

Sidst opdateret d. 11. marts 2024

Når man starter en virksomhed, så vil man gerne kunne være i stand til at nå ud til nye kunder. Det kan være svært at gøre i person, og det er endnu sværere at gøre uden en hjemmeside. Noget af det første folk gør, når de hører om et nyt firma, er at søge efter den på nettet.

Hvis du ikke har en hjemmeside, så dukker du ikke op, hvilket betyder, at du ikke når ud til særlig mange. Det kan dog virke svært at lave en hjemmeside fra bunden, men det behøver det ikke at være, hvis du bruger WordPress.

Her kan du læse mere om, hvorfor du skal vælge WordPress.

1. Det er gratis

Gratis WordPress

At starte en ny virksomhed er dyrt, så det er som regel ikke mange penge, som du har til rådighed. Heldigvis så er det gratis at bruge WordPress. Du skal selvfølgelig betale for web hosting, men det kan man ikke komme uden om. Hvis du skulle hyre nogen til at programmere en hjemmeside, så vil det være nogle helt andre prisklasser, du ville møde.

2. Det er nemt at bruge

Det er ikke alle som er lige tekniske, og tanken om at lave en hel hjemmeside er et skræmmende koncept for mange. Heldigvis er WordPress lavet til at være så nemt at bruge som muligt. Faktisk kan du lave en hel hjemmeside på bare et par minutter. Der er rigeligt med guides til at hjælpe dig igennem processen, så du er sikker på, at du gør det rigtigt.

3. Det er nemt at få hjælp

Man kan ikke vide alting selv, og når det kommer til at bygge hjemmesider, så kan det være svært at vide, hvem man skal spørge om hjælp. Heldigvis har WordPress en masse forummer, hvor du kan spørge om hjælp til netop det, som du sidder og kæmper med forbindelse med din hjemmeside. Der er helt sikkert en som har oplevet det før som vil hjælpe dig. Det betyder også, at det er nemt for dig at kunne finde en som har erfaring med WordPress, hvis du gerne vil have ansvaret et andet sted hen.

4. Det er nemt at lave et unikt design

Der er mange forskellige skabeloner på WordPress, men nogle gange så er det bedre at lave noget selv. Heldigvis er det nemt at lave dit helt eget unikke design som passer til din hjemmeside. Hvis du vælger et tema, så kan du nemt ændre på farveskemaet, layout og funktioner, så din hjemmeside passer til dig.

5. Skab funktionalitet med plugins

hjemmeside plugins

De fleste hjemmesider skal kunne noget, om det er at gemme ændringer og backups automatisk eller noget helt andet. Det kan være svært at programmere funktioner fra bunden, men det er nemt at bruge de færdig-programmerede plugins fra WordPress.

6. Din sikkerhed er vigtig

På WordPress er det nemt at holde din software opdateret, hvilket er vigtigt, hvis du ikke vil hackes. WordPress har automatisk installeret sikkerheds-plugins på din hjemmeside for at hjælpe dig med at øge sikkerheden, men du kan finde mange ekstra plugins, hvis du føler, at du har brug for mere.

7. WordPress kan samarbejde med andre

For at kunne gøre, at ens hjemmeside bliver set, så er den nødt til at arbejde med andre platforme. Du kan finde SEO-plugins, som kan hjælpe din hjemmeside med at dukke op på søgemaskiner. Du kan også få hjælp til at gøre din hjemmeside mobil-venlig. Der findes mange relevante plug-ins. Du kan også kunne opstille en webshop nemt og hurtigt med WordPress.

Brug for hjælp til WordPress, så kontakt os endelig! Kan jeg flytte min hjemmeside til WordPress?

Flytning af en eksisterende hjemmeside til WordPress, er muligt og ofte en god idé for mange. Processen involverer eksport af indhold fra den nuværende platform og import til WordPress, hvilket kan kræve lidt teknisk viden eller assistance fra en udvikler.

Hvordan laver jeg backup af min WordPress-hjemmeside?

At lave backup af en WordPress-hjemmeside kan gøres manuelt via hostingkontrollen eller ved hjælp af plugins, der automatiserer processen, sikrer dine data og giver ro i sindet.

Hvor kan jeg finde hjælp og support til WordPress?

Hjælp og support til WordPress findes i det omfattende online community, officielle WordPress fora, og diverse tutorials og guider, der er tilgængelige på internettet. Mange webhostingudbydere tilbyder også specifik support til WordPress-relaterede problemer.