7 små Linkbuilding tips med STOR betydning

Når en hjemmeside linker til dig, tæller det som en anbefaling fra den hjemmeside, som har valgt at linke til dig. Hvis man vil ligge højt og solidt på diverse søgemaskiner, så som Google, er anbefalinger/backlinks en meget vigtig faktor.

Men begynder du selv at arbejde med at skaffe disse backlinks, så skal du gøre det rigtig! Det gælder om at have en bred og naturlig linkprofil.

Under billedet kan du læse vores 7 linkbuilding tips til dig der vil klare det selv – du kan også få os til at hjælpe dig med hele linkbuilding opgave her.

 

Her får du 7 af mine linkbulings tips og ”Good to Know”

 

1

Mellem 65-70% af dine backlinks, skal føre direkte til din forside.

 

2

Dine backlinks til forsiden må ikke overstige 10-15% med keywords i din ankertekst.

 

3

Spred dine links fra kendte bloggere, små bloggere, linkkataloger, kommentarfelter, samarbejdspartnere, pressen osv. Selvom link fra et kommentarfelt ikke giver noget SEO, så gælder det om at have en så bred og naturlig linkprofil som muligt. (Lad hver med at gå ud og tilmeld din side til alle linkkataloger eller begynd at skrive 100 kommentar, det vil bare give en negativ virkning).

 

4

At få mange links fra ét domæne hjælper ikke. Engang kunne man nøjes med at få 1000, eller 5000 links fra et domæne. Havde man det, ja så var man godt kørende. I dag vil det skade dit SEO arbejde. Hold dig under 15-20% af dine backlinks fra det samme domæne. Men ét link er nok.

 

5

Bliv inde for landes grænser. Links fra fx Rusland til din danske hjemmeside er en meget dum idé. Du skal klart have flest links fra Danmark!

 

6

Dine links skal være fra forskellige domæner, men bestemt også fra forskellige IP. Der findes mange værktøjer som kan kontroller dette.

 

7

Dine backlinks må IKKE kun indeholde keywords i din ankertekst, også selvom det er links til dine undersider.

 

Husk at linkbuling ikke altid drejer sig om at få nye og bedre links. Har du nogle dårlige links til din hjemmeside, så få dem fjernet! At fjerne dine dårlige links kan nærmest være lige så godt som at få et nyt stærk link til din hjemmeside.

 

Må man bruger keywords i sin ankertekst ved intern linkbuling?

JA – du skal være lidt forsigtig med dine keywords i dine ankertekster ved ekstern Linkbuilding, men du må meget gerne bruge keywoerds i ankerteksten internt.

Det vil faktisk også hjælpe søgemaskinerne med at forstå, hvad din hjemmeside handler om, og hvor din side skal placeres i deres søgeresultater. Men hvor meget SEO effekt det giver til dags dato, kan dog diskuteres.

 

4.7

itroom webdesign trustpilot