1. Forside
  2. /
  3. SEO guide
  4. /
  5. 7 teknikker til at øge din SEO i dag

7 teknikker til at øge din SEO i dag

af | 23. mar 2023 | SEO guide

Opdateret 30. juni 2023

Hvis du vil have mere trafik til din hjemmeside og øge din synlighed i søgeresultaterne, er det vigtigt at forstå, hvordan du kan forbedre din SEO.

Her kan du læse om 7 teknikker, du kan implementere i dag for at øge din SEO og få bedre placeringer på Google.

1. Fokuser på højt kvalitetsindhold

Det er vigtigt at lave indhold til din hjemmeside, der er unikt, nyttigt og relevant for dit publikum. Google belønner hjemmesider, der leverer højt kvalitetsindhold. Så sørg for at dit indhold er af høj kvalitet og opdateres regelmæssigt.

2. Optimer dine metatitler og beskrivelser

Metatitler og beskrivelser er de første ting, folk ser i søgeresultaterne, så sørg for at de er klare, beskrivende og indeholder relevante søgeord. Brug også unikke metatitler og beskrivelser for hver side på din hjemmeside. Brug ikke bare din overskrift i titlen, men gør i stedet din title unik! Husk at brug dit søgeord, og inkluder gerne en Call-To-Action hvis det er muligt.

3. Brug relevante søgeord

Brug relevante søgeord i dit indhold, billeder, metatitler og beskrivelser for at hjælpe Google med at forstå, hvad din hjemmeside handler om. MEN! Undgå at overbrug dine søgeord, da det kan føre dårligere placeringer på Google.

4. Få links fra andre relevante hjemmesider

Linkbuilding eller Backlinks er et af de mest værdifulde elementer for din SEO. Få links fra andre stærke og relevante hjemmesider vil øge din synlighed. Læs evt. vores 7 linkbuilding tips, så du kan komme godt igang med at bygge links til din hjemmeside.

5. Hastigheden på din hjemmeside

Sidst men ikke mindst, er det meget vigtigt, at du har en hurtig hjemmeside. En langsom hjemmeside har sværere ved at få en høj placering. Vi har haft flere kundecases hvor vi flyttede hjemmesiden flere placeringer frem, bare ved at hastighedsoptimering af hjemmesiden.

6. Brug et søgevenligt URL-format

Sørg for at dine URL’er er korte, beskrivende og indeholder relevante søgeord. Dette hjælper både brugerne og søgemaskinerne med at forstå, hvad siden handler om.

7. Gør brug af interne links

Brug interne links til at forbinde sider på din hjemmeside og hjælp brugerne med at navigere rundt på dine sider. Dette giver også søgemaskinerne en bedre forståelse af, hvordan dine sider er relateret til hinanden.