Få en Billig hjemmeside
– der stadig er professionel

Er du på udkig efter en flot og billig hjemmeside, med stadig skal udtrykke professionalisme – så er du kommet til det helt rette sted!

Vi tilbyder professionel webdesign og udvikling af komplette, SEO-venlige hjemmesider, der vil hjælpe med at øge din online tilstedeværelse og tiltrække nye kunder.

anmeldelser af itroom

billig hjemmeside af Patrick fra itroom

Løsningen indeholder

 • Mobilvenlig hjemmeside
 • WordPress
 • Kontaktformular
 • Google Maps
 • Hjælp til domæne og flytning
 • Undervisning

kun 3.795,-

Billig hjemmeside

Ingen månedlig-ydelse – kun et éngangsbeløb for din billige hjemmeside

Vores mål er at skabe professionelle og attraktive hjemmesider til en overkommelig pris. Du ikke behøver at gå på kompromis med kvaliteten.

Billig hjemmeside

 • Billig hjemmeside
 • Lavet professionelt – over 10 års erfaring
 • Undervising
 • Engangsbeløb – du bliver 100% ejer

Vi forstår, at mange virksomheder ønsker at spare penge, men samtidig ønsker at fremstå troværdige og seriøse. Derfor sørger vi for at lave en billig hjemmesider, der er visuelt tiltalende, så du kan få mest muligt ud af din investering.

Så hvis du ønsker en billig hjemmeside, der både ser godt ud og skaber troværdighed over for dine kunder, så tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at nå dine mål og øge din online succes.

Bare fordi du får en billig hjemmesiden, behøves du ikke virke useriøs – det skal vi nok sørge for ikke sker! Vi udarbejder billige hjemmeside, der giver virksomheder et visuelt løft , og skaber troværdighed.

Billig hjemmeside

Hvad får du med i en billig hjemmeside løsning?

 • Ingen abonnement
 • Billig hjemmeside lavet professionelt
 • Vi har over 10 års erfaring
 • WordPress hjemmeside, der er nem at vedligeholde
 • Undervisning og vejledning
 • Flot og sikker hjemmeside

Skal vi hjælpe dig me en ny billig hjemmeside?

Hvis du vælger os til at lave din hjemmeside, sørger vi for at gøre det så nemt og overskueligt som muligt for den besøgende at få indblik i, hvem du er og hvad du tilbyder.

Vi udarbejder en struktureret og overskuelig hjemmeside. En hjemmeside der gør det nemt for besøgende at finde de oplysninger, de søger.

Vi ved, at det er afgørende, at din hjemmeside ser professionel og troværdig ud. Derfor sørger vi også for at tænke på alle de sikkerhedsmæssige aspekter, der er nødvendige for at overholde fx GDPR-lovgivningen.

Så hvis du ønsker en billig hjemmeside, der både er professionel, overskuelig og sikker, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi ser frem til at hjælpe dig med en ny hjemmeside!

billig wordpress hjemmeside
få lavet en billig hjemmeside her

En billig hjemmeside kan stadig være Google optimeret

billig hjemmeside som bliver fundet på google

En billig hjemmeside fra itroom er ikke bare en flot og professionel hjemmeside, men en løsning, der er optimeret til at klare sig godt på Google. Vi tilbyder hjælp til SEO, der sørger for at din hjemmeside bliver fundet på Google.

SEO, eller søgemaskineoptimering, handler om at optimere din hjemmeside for at tiltrække nye kunder via søgemaskiner. Dette gøres bl.a. ved at indarbejde relevante søgeord og meta tags på hjemmesiden.

Så hvis du ønsker at få mest muligt ud af din hjemmeside og tiltrække nye kunder via søgemaskiner, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din hjemmeside!

Google Partner

Kan jeg selv vedligeholde min nye billige hjemmeside?

JA – du vil altid selv kunne vedligeholde jeres nye hjemmeside. Vi tilbyder altid en måneds gratis support og svar på spørgsmål. Vi levere også gerne både vejledninger og videoguides til hvordan I kan bruge jeres nye hjemmeside.

Hvilket system anvendes der?

Vores hjemmesider bliver udviklet i det populære WordPress, hvor I får en letanvendelig brugerflade, hvor der er mulighed for at indsætte, ændre og opdatere indholdet på jeres hjemmeside.

Domæne og webhotel?

Har I ikke et domæne eller webhotel i forvejen, hjælper vi gerne med oprettelsen. Vi har også vores eget webhotel, men det vil aldrig være et krav at benytte det.

Ejer jeg selv min hjemmeside?

JA – når hjemmesiden er færdig, vil det være 100% jeres. Det samme gælder evt. logo design og andet grafisk matriale vi har leveret. 

Billeder og tekst til hjemmesiden?

Normalt vil I selv skulle levere alt rå-martriale til hjemmesiden (billeder og tekster).

Vi hjælper dog gerne med at finde professionelle billeder på nettet, som er lovlige at bruge.

Derudover hjælper vi også gerne med udarbejdelse af tekster til hjemmesiden.

Andre udgifter ved en billig hjemmeside?

NEJ – der vil ikke være løbende udgifter til selve hjemmesiden. Vi tilbyder en ekstra service i form af en serviceaftale og support til hjemmesiden, men det vil aldrig være et krav hos os.

Leveringstid på en billig hjemmeside?

Leveringstiden afhænger meget af hjemmesidens størrelse, og om alt rå-materialet er klar (tekster og billeder). En gennemsnits-leveringstid ligger dog på 1-5 uger.

anmeldelser af itroom

4.7

itroom webdesign trustpilot