Drift & Support

En drift og support løsning sørger for, at din WordPress hjemmeside altid er i topform og at du kan få hurtig og effektiv support, hvis du skulle have spørgsmål eller problemer med din hjemmeside. 

WordPress Drift & Support

Vil du gerne have en hjemmeside, som du kan stole på og som altid fungerer optimalt for dine kunder? Med vores Drift og support løsning kan du få netop det. Vi tager os af alt det tekniske, så du kan fokusere på at skabe værdi for dine kunder.

Ved at vælge en serviceaftale med os, får du en hjemmeside, der altid er opdateret, sikker og klar til at modtage dine kunder. Du får også professionel hjælp, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål. På den måde kan du have ro i sindet, mens du fokuserer på at drive din virksomhed fremad.

Hurtig support

Undgå nedbrud og tekniske udfordringer

Få din egen Wordpres konsulent

wordpress-drift-support

Opdatering

Vi sørger for at holde WordPress, dine plugins og temaer opdateret, så din hjemmeside altid er i topform og undgår potentielle sikkerhedsbrister. På den måde kan du være sikker på, at din hjemmeside altid er klar til at modtage dine kunder, og at du ikke risikerer at miste besøgende på grund af tekniske problemer.

Sikkerhed

Er du bekymret for sikkerheden på din WordPress-hjemmeside? Vælg vores serviceaftale, og lad os tage hånd om alt det tekniske for dig. Vi garanterer den bedste sikkerhed for din WordPress-hjemmeside, så du kan være sikker på, at din hjemmeside er beskyttet mod uvedkommende angreb.

Backup

Vi sikrer dine data med daglige backups af din WordPress-hjemmeside, gemt i skyen. Så kan du altid få adgang til en kopi af dine data, og du behøver ikke at bekymre dig om at miste vigtige oplysninger i tilfælde af uforudsete hændelser.

24/7 Overvågning

Vi holder din WordPress-hjemmeside kørende og sikker ved at monitorere oppetiden og reagere hurtigt på eventuelle problemer. Så er du sikker på at din hjemmeside altid er tilgængelig for dine kunder og ikke mister besøgende på grund af tekniske problemer.

Prisoversigt til WordPress og WooCommece

Ved at vælge en drift og support løsning fra itroom, kan du være sikker på at få den bedste drift og support til dit projekt. Vi vil altid være der for dig, når du har brug for hjælp, og vi vil gøre alt for at sikre, at din hjemmeside eller webshop fungerer optimalt og ser professionel ud.

Drift & Support

WordPress

 • Hosting på highspeed servers
 • Oprettelse af mail@ditdomæne.dk
 • Sikkerhedscertifikat (SSL/HTTPS)
 • Fri support på telefon og mail
 • Opdatering af WordPress & plugins
 • Fuld backup
 • Hacker beskyttelse
 • Spam beskyttelse
 • 15 min. support* hver måned
 • 24/7 Overvågning

349,-/mdr

Ekskl. moms

Uden hosting og mail til 299,-

Drift & Support

Woocommerce

 • Hosting på highspeed servers
 • Oprettelse af mail@ditdomæne.dk
 • Sikkerhedscertifikat (SSL/HTTPS)
 • Fri support på telefon og mail
 • Opdatering af WordPress & plugins
 • Fuld backup
 • Hacker beskyttelse
 • Spam beskyttelse
 • 15 min. support* hver måned
 • 24/7 Overvågning

449,-/mdr

Ekskl. moms

Uden hosting og mail til 399,-

* Support indebærer vedligeholdelse og opdateringer af indholdet på hjemmesiden, som f.eks. oprettelse af sider, eller opdatering af tekst.

wordpress serviceaftale

Få ro i sindet og hold WordPress i topform

En WordPress-hjemmeside kræver løbende vedligeholdelse for at holde sig i topform. Det kan være tidskrævende at holde sig opdateret på nye plugins, opdateringer og sikkerhedsrisici, og derfor kan det være en god idé at få professionel hjælp.

Hos Itroom tilbyder vi en serviceaftale, der gør det nemt og sikkert for dig at holde din WordPress-hjemmeside opdateret og sikker.

Vores team af teknikere og designers tager sig af alt det tekniske, så du kan fokusere på at drive din forretning og gøre det, du er god til. Vælg en serviceaftale fra Itroom, og få ro i sindet med en opdateret og sikker hjemmeside.

Bestil et tilbud til din hjemmeside

Er du klar til at få din WordPress-hjemmeside op på det næste niveau?
Det er nemt, hurtigt og helt uforpligtende.

  Har du Woocommerce installeret?

  Skal løsningen være med drift? (webhotel)

  Vi overvåger din WordPress hjemmeside 24/7

  Vælg vores serviceaftale og få ro i sindet. Vi tager os af alt det tekniske, så du kan fokusere på at drive din virksomhed.

  Vores team af eksperter har stor erfaring med at håndtere WordPress-udfordringer, så du kan være sikker på, at vi vil gøre alt for at holde din hjemmeside kørende, uanset hvad der sker. Vi overvåger også oppetiden, så vi kan hurtigt reagere, hvis der opstår problemer.

  Med vores WordPress serviceaftale får du en partner, der vil være der for dig, når du har brug for det, og som vil gøre alt for at sikre, at din hjemmeside altid er i topform. Lad os tage hånd om dine WordPress-behov, så du kan fokusere på at skabe værdi for dine kunder.

  Vi tager løbende backup af din WordPress hjemmeside

  Er du bekymret for sikkerheden af dine data på din WordPress-hjemmeside? Med vores backup-service kan du være sikker på, at du altid har adgang til en kopi af dine data.

  Vi tager dagligt backup af din hjemmeside, så du altid kan være sikker på, at dine data er sikret. En backup kan være afgørende for at kunne genskabe din hjemmeside, hvis den for eksempel bliver hacket eller hvis der opstår andre tekniske problemer.

  Vores backup-service er meget fleksibel, så vi kan tilpasse det til dine specifikke behov. Hvis du for eksempel har brug for en backup hver time eller på flere lokationer, er vi klar til at hjælpe dig med at sikre dine data på den måde, der passer dig bedst.

  Vælg vores backup-service, og få ro i sindet med en sikker og up-to-date kopi af dine data.

  4.7

  itroom webdesign trustpilot