Flere og flere vælger at sælge deres produkter via en webshop på internettet – og med god grund! Der er nemlig samtidig flere og flere, der benytter sig af at handle på nettet fremfor at tage ud i byen og til butikkerne for at købe ind.

Hvis du er sælger af en række produkter fra en leverandør, så kan du med fordel forbinde denne leverandør med din webshop – du kan læse mere om, hvordan du bærer dig ad med det lige her – samt hvorfor det overhovedet er en god ide.

Hvorfor bør du forbinde din leverandør med din webshop?

En af de anerkendte firmaer, der kan hjælpe dig med at forbinde din leverandør til din webshop, er ConnectorPilot. De har en målsætning om at revolutionere processen omkring integration mellem leverandør og webshops. Det vil sige, at du slipper for at forholde dig til en lang række processer og tekniske problemstillinger, der for nogen blot er en hovedpine fremfor et fornøjeligt arbejde. Det er også muligt, at slet ikke har kompetencerne til at klare denne opgave, og i så fald vil du kunne samle alle dine udgifter til dette område – samt gøre det billigere – ved at benytte dig af dette ene firma. Du kan læse mere om, hvad de kan tilbyde dig lige her nedenfor.

Hvad kan Connector Pilot gøre for dig?

Der er en lang række fordele ved at benytte dig af netop Connector Pilot til at forbinde din leverandør med din webshop. Læs med her og bliv klogere på hvilke, der er tale om – og lad dig samtidig friste af de gode tilbud, som deres forretning er for dig.

Synkronisering

En af de ting, som Connector Pilot hjælper dig med, er at synkronisere din lagerbeholdning fra din leverandør til din webshop. Ved at forbinde disse to slipper du for en masse besvær og du sparer en masse tid, da du automatiserer nogle processer.

Import

Der er utroligt meget arbejde i at sælge produkter, og jo mindre du skal stå for selv, jo større er chancen for, at der ikke er noget, der går galt. For at gøre hele webshops oplevelsen en smule nemmere, så kan du importere din leverandørs produkter direkte til din webshop, så du ikke skal bruge dyrebar tid på det.

Tilpas

Der er mange forskellige hjemmesider, og de har alle forskellige udtryk. Med hjælp fra Connector Pilot kan du være sikker på, at din leverandørs produkter passer til din hjemmeside og dermed vil du skabe en sammenhæng, der er behagelig for kunden.

Automatisk

Det bliver ikke meget nemmere end at benytte sig af Connector Pilot. De sørger nemlig for, at deres server kører automatisk og dermed er din hjemmeside og dit lager hele tiden 100 procent up-to-date.

Slip for udvikling

Bare fordi du har brug for en hjemmeside til at få din virksomhed til at køre rundt, så betyder det ikke, at du nødvendigvis er tiltrukket af tanken om at udvikle. Hvis du vælger at arbejde sammen med Connector Pilot, så er det også noget, som de kan hjælpe med. De udvikler gerne din integration, så du slipper for denne del af arbejdet.

Få en løsning særligt fremstillet til dig og dine behov

Hvis du vælger at benytte dig af Connector Pilot, så vil du ikke blive tilbudt en one size fits all løsning. I stedet står de klar til at hjælpe dig i mål med en custom løsning, der kan øge funktionaliteten af netop din webshop. Her sikrer de, at der er taget højde for dine ønsker og behov, så den fungerer præcis, som du havde i tankerne.

Hvordan forbinder du din leverandør med din webshop?

Hvis du er overbevis om, at den bedste løsning for dig vil være at forbinde din leverandør med din webshop, og du samtidig er overbevist om, at det skal være Connector Pilot, der skal hjælpe dig i mål med det, så kan du blive klogere på, hvordan du gør det lige her.

I virkeligheden er det utroligt nemt, fordi du betaler dem for at gøre det hele – du skal blot skabe kontakten. Hvis din leverandør allerede er oprettet i deres system, så kan du logge på og hente deres produktkatalog – den vil være gjort klar til din webshop. Herefter importere du blot det, du skal bruge. Efterfølgende vælger du blot automatisk synkronisering, og så har du et lager, der hele tiden er opdateret.

Hvis ikke din leverandør er oprettet i deres system, så opretter de dem gerne for dig, så du behøver ikke at tilpasse dine leverandører til deres system.

Få besked ved nye opslag

4.7

itroom webdesign trustpilot