Hjælp til WordPress

Support, Opdatering eller vejledning

Når du samarbejder med itroom, kan du fokusere på at styre retningen for din hjemmeside, mens vi tager sig af tekniske detaljer og vedligeholdelse. Vi tilbyder professionel hjemmesideoprettelse, vejledning og -vedligeholdelse, så du kan være sikker på, at din hjemmeside altid vil fungere optimalt og se ud, som du ønsker.

Hjælp til WordPress

WordPress hjælp

Foruden udfordringerne med at oprette din hjemmeside kommer alle bekymringerne i forhold til opdateringer, vedligeholdelse og beskyttelse imod hackerangreb, spam og backup.

Alt det har vi hos ITRoom taget højde for, så du for et lille beløb om måneden er dækket ind på alle leder og kanter.

Du behøver derfor kun gå et sted hen, når du skal have lavet og vedligeholdt din hjemmeside.

Er du beskyttet mod hackerangreb og malware?

Er din hjemmeside sikret, så du kan genskabe den uden problemer, hvis den bliver angrebet? Du kan hurtigt være prisgivet, hvis din hjemmeside bliver angrebet. Er man ikke sikret mod hackerangreb, virus eller malware, så kan et angreb hurtigt koste en helt ny hjemmeside. Den bekymring har vi fjernet fra dine skuldre.

Som en del af dit supportabonnement har vi hos ITRoom sikret dig mod netop disse ting. Med i abonnementet er derfor en hacking- og malwareforsikring, så du ikke skal være nervøs for, om din hjemmeside forsøges hacket.

Hacker beskyttelse og fuld backup

Skulle hackerangrebet lykkes, er du ikke prisgivet. Alt arbejdet på siden er heller ikke tabt. Bliver din hjemmeside udsat for et angreb, går vi ind og fjerner alt udefrakommende og genskaber din hjemmeside. Alt sammen uden det kommer til at koste dig ekstra. Dit supportabonnement dækker nemlig alt arbejdet forbundet med fjernelsen af virus og genskabelse af hjemmesiden – uanset hvor lang tid der bruges på det.

Endnu en forskel på ITRooms hjemmeside hackerforsikring og en normal forsikring er, at du ikke skal købe et større abonnement for at være dækket. Hackerforsikringen og backup af din hjemmeside er nemlig inkluderet i samtlige af vores supportabonnement.

Fri rådgivning og support i en serviceaftale

Små rettelser, spørgsmål og ønsker om rådgivning kan blive en dyr fornøjelse, hvis du ikke vælger den rigtige supportløsning. De problemer er du ude over med et hjemmeside supportabonnement hos ITRoom. Afhængig af dit abonnement får du op til 45 minutters support.

Supporten dækker alt arbejde på din hjemmeside. Det kunne fx være tilføjelser, vedligeholdelse og ændringer af din hjemmeside. I bund og grund hjælper vi med alle de opgaver, der ikke tager længere tid, end du har fri support i dit abonnement. Hvis du har flere små rettelser i løbet af måneden, vil det hurtigt give dig en mærkbar besparelse, da du kan bruge din fri support lige så mange gange om måneden, som du har behov for.

wordpress support og hjælp

Det billigste abonnement, lille hjemmeside, giver dig 10 minutters fri support per gang, mens du med hjemmeside plus-abonnementet får 45 minutters fri support per måned.

Ændringer og opdateringer

Har du styr på dit WordPress og de dertilhørende plugins? Hvis ikke, så skal du ikke fortvivle, for du er i gode hænder med ITRooms supportabonnement.

Uanset hvilket supportabonnement du vælger, er ændringer i indholdet, rådgivning og opdateringer af WordPress og WordPress-plugin inkluderet. Disse opdateringer er med til at sikre et højt sikkerhedsniveau på din hjemmeside, så den ikke bliver sårbar overfor angreb. Det sparer dig for løbende at holde øje med relevante opdateringer og lave backup af din hjemmeside, inden du installerer disse opdateringer. Det klarer vi hos ITRoom alt sammen for dig.

En af de store fordele ved WordPress er, at du med de mange plugin kan skræddersy din hjemmeside. Udfordringen her kan nemt blive, at du skal finde ud af, hvilket plugin der virker bedst og giver dig den bedste løsning på din hjemmeside. Den byrde tager vi af dine skuldre ved at hjælpe dig med at finde de rigtige plugins og apps til din hjemmeside, så du ikke skal forsøge dig frem.

Valget af plugin kan nemt påvirke både sin hjemmesides sikkerhed og hastighed. Alt sammen noget der påvirker din sides generelle brugervenlighed og rangering på Google.

Med i dit abonnement er selvfølgelig altid en fuld backup af din hjemmeside, så du aldrig skal frygte, at din side forsvinder eller ikke kan genskabes. Ej heller når den bliver opdateret.

 

Bliv dækket allerede i dag!

Ønsker du et supportabonnement, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

Kontakt os på mail@itroom.dk eller giv os et kald på 50 39 30 30.

 

wordpress hjælp

WordPress hjælp

4.7

itroom webdesign trustpilot