1. Forside
  2. /
  3. Blog
  4. /
  5. Hjemmeside
  6. /
  7. Hjælp til WordPress – support og opdatering

Hjælp til WordPress – support og opdatering

af | 28. jun 2023 | Hjemmeside

Opdateret 21. februar 2024

Hjemmesiden skal bare spille og være i top.

Du ved lige, hvad du vil have på den og hvordan den skal se ud, men du er måske ikke en haj til programmering eller WordPress.

Hos itroom kan vi både lave en ny hjemmeside, eller vedligeholder din eksisterende hjemmeside for dig. Så du blot skal sætte retningen og ellers nyde, at hjemmesiden kører som ønsket.

Foruden udfordringerne med at oprette din hjemmeside kommer alle bekymringerne i forhold til opdateringer, vedligeholdelse og beskyttelse imod hackerangreb, spam og backup. Alt det har vi hos itroom taget højde for. For et lille beløb om måneden, er dækket ind på alle leder og kanter. Du behøver derfor kun gå et sted hen, når du skal have lavet og vedligeholdt din hjemmeside og webshop.

WordPress support og serviceaftale

Hjælp til WordPress

En WordPress serviceaftale fra itroom fungerer stort set på samme måde som en forsikring. Forskellen på en forsikring og serviceaftale er dog, at du med en serviceaftale også får noget for pengene her, selv hvis der ikke er sket nogle skader, hackerangreb eller nedbrud. Vi opdatere nemlig løbende hjemmesiden for dig, så alle plugins virker som ønsket.

Samtidligt tilbyder vi fri rådgiving og 15 min support hver måned. Alt dette er inkl. i din aftale med os.

De forskellige serviceaftale er:

Vores WordPress serviceaftale gør det let for dig at opretholde en stærk og funktionel hjemmeside. Du skal blot vælge den løsning, der passer til dit behov.

  • WordPress serviceaftale: 299 kr./md.
  • WordPress serviceaftale inkl. drift: 349 kr./md.
  • WordPress, WooCommerce serviceaftale: 399 kr./md.
  • WordPress, WooCommerce serviceaftale inkl. drift: 449 kr./md.

Fast timepris er også en mulighed

Udover vores serviceaftaler, tilbyder vi naturlivis også at give et fast tilbud, eller timepris på din WordPress opgave.

Vi har et klippekort system, som giver dig rabat på vores timepris ved køb af flere timer på en gang. Klippekortet kan bruges på alle vedligeholdelse og support opgaver til din hjemmeside eller webshop. Læs mere og se vores klippekortpriser her.

Hackerforsikring og backup

wordpress hacket support og hjælp

Er du beskyttet mod hackerangreb og malware?

Er din hjemmeside sikret, så du kan genskabe den uden problemer, hvis den bliver angrebet?

Du kan hurtigt være dyrt, hvis din hjemmeside bliver angrebet. Er man ikke sikret mod hackerangreb, virus eller malware, så kan et angreb i værste fald koste en helt ny hjemmeside. Den bekymring har vi fjernet fra dine skuldre.

Som en del af dit serviceaftalen har vi hos itroom sikret dig mod netop disse ting. Du ikke skal være nervøs for, om din hjemmeside forsøges hacket.

Skulle hackerangrebet lykkes, koster det dig ikke noget. Alt arbejdet på siden er heller ikke tabt. Bliver din hjemmeside udsat for et angreb, går vi ind og fjerner alt udefrakommende og genskaber din hjemmeside.

Alt sammen uden det kommer til at koste dig ekstra.

Fri rådgiving

Små rettelser, spørgsmål og ønsker om rådgivning kan blive en dyr fornøjelse, hvis du ikke vælger den rigtige supportløsning. De problemer er du ude over med et hos itroom. Afhængig af dit abonnement får du op til 15 minutters support og fri rådgving til alle dine spørgsmål.

Support dækker tilføjelser, vedligeholdelse og ændringer af din hjemmeside. Hvis du har flere små rettelser i løbet af måneden, vil det hurtigt give dig en mærkbar besparelse.

Ændringer og opdateringer

wordpress hjælp og support

Har du styr på dit WordPress og de dertilhørende plugins?

Uanset hvilken aftale du vælger, er ændringer i indholdet, rådgivning og opdateringer af WordPress og WordPress-plugin inkluderet. Disse opdateringer er med til at sikre et højt sikkerhedsniveau på din hjemmeside, så den ikke bliver sårbar overfor angreb. Det sparer dig for løbende at holde øje med relevante opdateringer og lave backup af din hjemmeside, inden du installerer disse opdateringer. Det klarer vi hos itroom for dig.

Med i dit abonnement er selvfølgelig altid en fuld backup af din hjemmeside, så du aldrig skal frygte, at din side forsvinder eller ikke kan genskabes. Ej heller når den bliver opdateret.

Bliv dækket allerede i dag!

Ønsker du en WordPress serviceaftale, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

Kontakt os på mail@itroom.dk eller giv os et kald på 5039 3030.