1. Forside
  2. /
  3. Viden
  4. /
  5. Hjemmeside
  6. /
  7. Hjælp til WordPress – support og opdatering

Hjælp til WordPress – support og opdatering

af | 28. jun 2023 | Hjemmeside

Sidst opdateret d. 7. marts 2024

Hjemmesiden skal bare spille og være i top.

Du ved lige, hvad du vil have på den og hvordan den skal se ud, men du er måske ikke en haj til programmering eller WordPress.

Hos itroom kan vi både lave en ny hjemmeside, eller vedligeholde din eksisterende hjemmeside for dig. Så du blot skal sætte retningen og ellers nyde, at hjemmesiden kører som ønsket.

Foruden udfordringerne med at oprette din hjemmeside kommer alle bekymringerne i forhold til opdateringer, vedligeholdelse og beskyttelse imod hackerangreb, spam og backup. Alt det har vi hos itroom taget højde for. For et lille beløb om måneden, er du dækket ind på alle leder og kanter. Du behøver derfor kun gå et sted hen, når du skal have lavet og vedligeholdt dit hjemmeside og webshop design.

WordPress support og serviceaftale

Hjælp til WordPress

En WordPress serviceaftale fra itroom fungerer stort set på samme måde som en forsikring. Forskellen på en forsikring og serviceaftale er dog, at du med en serviceaftale også får noget for pengene her, selv hvis der ikke er sket nogle skader, hackerangreb eller nedbrud. Vi opdatere nemlig løbende hjemmesiden for dig, så alle plugins virker som ønsket.

Samtidligt tilbyder vi fri rådgiving og 15 min support hver måned. Alt dette er inkl. i din aftale med os.

De forskellige serviceaftale er:

Vores WordPress serviceaftale gør det let for dig at opretholde en stærk og funktionel hjemmeside. Du skal blot vælge den løsning, der passer til dit behov.

  • WordPress serviceaftale: 299 kr./md.
  • WordPress serviceaftale inkl. drift: 349 kr./md.
  • WordPress, WooCommerce serviceaftale: 399 kr./md.
  • WordPress, WooCommerce serviceaftale inkl. drift: 449 kr./md.

Fast timepris er også en mulighed

Udover vores serviceaftaler, tilbyder vi naturligvis også at give et fast tilbud, eller timepris på din WordPress opgave.

Vi har et klippekort system, som giver dig rabat på vores timepris ved køb af flere timer på en gang. Klippekortet kan bruges på alle vedligeholdelse og support opgaver til din hjemmeside eller webshop. Læs mere og se vores klippekortpriser her.

Hackerbeskyttelse og backup

wordpress hacket support og hjælp

Er du beskyttet mod hackerangreb og malware?

Er din hjemmeside sikret, så du kan genskabe den uden problemer, hvis den bliver angrebet?

Det kan hurtigt være dyrt, hvis din hjemmeside bliver angrebet. Er man ikke sikret mod hackerangreb, virus eller malware, så kan et angreb i værste fald koste en helt ny hjemmeside. Den bekymring har vi fjernet fra dine skuldre.

Som en del af din serviceaftale har vi hos itroom sikret dig mod netop disse ting. Du ikke skal være nervøs for, om din hjemmeside forsøges hacket.

Skulle hackerangrebet lykkes, koster det dig ikke noget. Alt arbejdet på siden er heller ikke tabt. Bliver din hjemmeside udsat for et angreb, går vi ind og fjerner alt udefrakommende og genskaber din hjemmeside.

Alt sammen uden det kommer til at koste dig ekstra.

Fri rådgivning

Små rettelser, spørgsmål og ønsker om rådgivning kan blive en dyr fornøjelse, hvis du ikke vælger den rigtige supportløsning. De problemer er du ude over med en aftale hos itroom. Afhængig af dit abonnement får du op til 15 minutters support og fri rådgivning til alle dine spørgsmål.

Support dækker tilføjelser, vedligeholdelse og ændringer af din hjemmeside. Hvis du har flere små rettelser i løbet af måneden, vil det hurtigt give dig en mærkbar besparelse.

Ændringer og opdateringer

wordpress hjælp og support

Har du styr på dit WordPress og de dertilhørende plugins?

Uanset hvilken aftale du vælger, er ændringer i indholdet, rådgivning og opdateringer af WordPress og WordPress-plugin inkluderet. Disse opdateringer er med til at sikre et højt sikkerhedsniveau på din hjemmeside, så den ikke bliver sårbar overfor angreb. Det sparer dig for løbende at holde øje med relevante opdateringer og lave backup af din hjemmeside, inden du installerer disse opdateringer. Det klarer vi for dig hos itroom.

Med i dit abonnement er selvfølgelig altid en fuld backup af din hjemmeside, så du aldrig skal frygte, at din side forsvinder eller ikke kan genskabes. Ej heller når den bliver opdateret.

Bliv dækket allerede i dag!

Ønsker du en WordPress serviceaftale, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

Kontakt os på mail@itroom.dk eller giv os et kald på 5039 3030.Kan man overføre en eksisterende hjemmeside til WordPress?

Ja. Det er fuldt muligt at overføre en eksisterende hjemmeside til WordPress-platformen. Denne proces indebærer migration af indhold, design og funktionaliteter til WordPress. Det er en opgave, der kræver teknisk know-how for at sikre, at alt overføres korrekt og fungerer optimalt på den nye platform.

Hvad gør jeg, hvis min hjemmeside bliver hacket?

Skift straks alle passwords, kontakt din hostingudbyder, og søg professionel hjælp til at fjerne skadelig kode. Gendan din hjemmeside fra en sikker backup og styrk sikkerhedsforanstaltningerne. Læs mere om hackerbeskyttelse.

Kan jeg få hjælp til optimering af min hjemmesides hastighed?

Ja, du kan få professionel hjælp til at optimere din hjemmesides hastighed. Dette omfatter bl.a. teknisk optimering, billedekomprimering, og minimering af CSS/JS-filer.