Hjemmeside design
Professionelt design der skaber kunder

Stor erfaring med hjemmeside design – hos itroom laver vi en professionel hjemmeside til dig, helt efter dine behov.

Ingen binding eller uforudsete regninger

Du vil eje 100% af hjemmesiden

Bygget præcist efter dine behov

anmeldelser af itrooms webshop designs

Moderne og professionelt hjemmeside design

En indbydende og professionel hjemmeside, er et krav hvis du vil have en chance i den digitale verden. Hos itroom, står vi klar til at hjælpe dig med lige præcist det. Vores webdesigner laver din hjemmeside fra bunden, vi bringer dig naturligvis med ind i processen, så hjemmesiden bliver designet helt efter dig og dit brand’s behov. 

Hjemmesiden vil blive lavet i enten WordPress, Woocommerce eller Shopify, hvori du også vil blive givet en guide i hvordan du selv kan opdatere ting på dine sider. Vi vil stadig stå til rådighed med hjælp og support, efter at siden er færdig.

GET STARTED

Tak - vi vender tilbage så hurtigt vi kan!

Hvad er formålet?

Et simpelt online visitkort

En professionel webshop

En større digital webshopløsning

You need to select an item to continue

Skal du have ekstra funktioner?

F. eks. Bookingsystem, login eller kalender.

Ja

Nej

Ved ikke

You need to select an item to continue

Brug for flere sprog?

Ja

Nej

You need to select an item to continue

Ønsker du hjælp til at skrive tekst?

Ja

Nej

You need to select an item to continue

Har du et logo?

Ja

Nej

You need to select an item to continue

Hvornår skal din hjemmeside være færdig?

You need to select an item to continue

Hvor mange produkter har du?

You need to select an item to continue

Hvor ønsker du, at vi sender prisestimatet hen?

Udfyld formularen og lad os tage en snak omkring dine ønsker
Alle vores tilbud er naturligvis altid 100% uforpligtende

Summary

Description Information Quantity Pris
Discount :
Total :

anmeldelser af itroom

Eksempler på professionelt hjemmeside design

Det er ikke bare tomme ord når vi snakker om en indbydende og professionel hjemmeside. Herunder kan du se et lille udvalg af vores arbejde for et par kunder.

Vælg itroom, for et moderne og brugervenligt hjemmeside design.

vedligeholdelse af hjemmeside

Drift og support aftaler

Hos itroom forstår vi at der er mere til en hjemmeside end udseende og indhold. Din hjemmeside skal naturligvis også fungere upåklageligt.

Det er noget vi hos itroom også hjælper med igennem vores omfattende serviceaftaler fra 299 kr./md.

Med vores support, sørger vi for at alle din hjemmesides plugins og tilføjelser bliver opdateret regelmæssigt, så hjemmesiden altid fungerer. Du vil også have mulighed for at få fri rådgivning og support med hvad end problemer eller spørgsmål der måtte opstå.

 

  • Opdateringer
  • Sikkerhed mod hackerangreb
  • Backup af hjemmeside

Unikt hjemmeside design til dig og dit brand

Når vi laver dit hjemmeside design, tager vi udgangspunkt i at hjemmesiden er designet til præcis den målgruppe der bedst passer til dit brand. Der er jo stor forskel på om du skal bruge hjemmesiden som et online visitkort, eller om du ønsker at konvertere besøgende til kunder.

Brugervenlighed er en anden faktor vi naturligvis også har i tankerne når vi designer din hjemmeside. Hvis du ikke selv helt ved hvad det er du vil have på din hjemmeside, om det er indhold eller bare det generalle design, kan vi også bare improvisere selv. Vi er erfarne og kreative, så vi er sikrer på at du vil være tilfreds uanset hvilken løsning du går med.

Hjemmeside design med WordPress

WordPress er det mest udbredte CMS-system i verden. CMS eller content management system, er et system brugt til nemt at kunne oprette og redigere alt indhold på din hjemmeside. En af de mange grunde til at WordPress er så populært er, at det er muligt tilføje et stort udvalg af tilføjelser og plugins, der gør det muligt at lave stot set alt på din side.

Over 30% af alle hjemmesider i verden er lavet ved hjælp af WordPress. Det er et meget brugervenligt system, som kan bruges af alle, uden at have en særlig viden inden for webdesign.

Gør din hjemmeside mere innovativ

Med en hjemmeside lavet af os, får du mere end bare et flot hjemmeside design. Hos itroom tænker vi nemlig også på kundepsykologi og visuelle virkemidler, så din kunder hurtigt og nemt kan navigere rundt på din side og klikke sig frem til det de søger.

Vælg os for at få:

  • Flere hendvendelser på din side
  • En brugervenlig side, både for dig og dine kunder
  • En mobile-first optimeret side

Når Google kigger på det indhold du har på siden, vil de primært kigge på mobilversionen af din hjemmeside. Dvs. at hvis du på din hjemmeside har mange billeder eller stykker med tekst der kun bliver vist på browserversionen af din hjemmeside, vil Google ikke kunne finde frem til det. Det er meget vigtigt at Google kan finde dit indhold, for ellers kommer du ikke til at blive fundet, når nogen søger efter dig på Google.

Et godt hjemmeside design

For at få den bedste oplevelse på din hjemmeside, er det essentielt at spille til dine kunders behov og forventninger. Med hjemmeside designet alene, kan du bygge tryghed og tillid blandt besøgende, og det kan være alt afgørende for om den besøgende forbliver på hjemmesiden.

Med os som din professionelle hjemmeside designer, vil vi bruge vores erfaring til at målrette din hjemmeside til at ramme præcis din målgruppe. Hvad end din virksomhed eller brand indeholder, er vi klar på at skrue din hjemmeside rigtigt sammen. Kontakt os herunder.

Hvordan sikrer I, at hjemmesidens design er moderne og professionelt?

Modernitet og professionalisme sikres gennem kontinuerlig research og anvendelse af de nyeste webdesign trends og teknologier.

Hvordan bliver kunden inddraget i designprocessen?

Kunder inddrages typisk gennem grundige samtaler og regelmæssige møder for at sikre, at designet afspejler deres behov og vision.

Hvordan understøtter I hjemmesider efter lanceringen?

Support efter lancering omfatter typisk vedligeholdelse, sikkerhedsopdateringer og teknisk assistance, ofte gennem serviceaftaler.

Hvordan sikrer I at hjemmesider er mere innovative og brugervenlige?

For at gøre hjemmesider både nyskabende og nemme at bruge, fokuserer vi på at teste dem med rigtige brugere, forbedre designet løbende og følge med i de nyeste trends inden for brugeroplevelse og interface design.

Hvad indeholder en serviceaftale

En serviceaftale indeholder mange ting, herunder oprettelse af nye faner, opdatering af blogindlæg, og andre nødvendige ændringer. Vi tilbyder også hjælp med design og funktionalitetsændringer, takket være vores erfaring med programmering. Vedligeholdelse omfatter opdateringer såsom tekst, billeder, og designændringer. Vi finder den rette servicepakke baseret på dine behov, og du modtager løbende opdateringer om opgavernes fremdrift.

4.7

itroom webdesign trustpilot