Din hjemmeside er en god investering

Når du hører ordet ”investering”, hvad tænker du så først på?

Alt efter om du er privatperson eller har egen virksomhed, så er noget af det første, der popper op i hovedet på dig nok aktier og obligationer. Eller måske et hus!

Hvis du har egen virksomhed, eller overvejer at starte en, så kan det være du tænker på, at investere i produktionsmaskiner eller medarbejdere.

Men ved du hvad, der kunne være en endnu bedre investering? Bedre end både aktier, obligationer eller en nyansat medarbejder?

Din helt egen hjemmeside!

Tænk over det:

Hvis du overvejer, at starte dit eget projekt op; en blog, en webshop, en nyhedsside, hvad som helst, så skal du bruge en platform. Helst noget, som er let at støde på i hverdagen og som gerne må være flot at se på.
Du kan selvfølgelig investere i udstillingslokaler på Strøget eller købe en helsidesreklame på en landsdækkende avis.

Men begge dele er meget dyrt… Det er ikke nemt at få råd til og da slet ikke, når man måske ikke engang er startet op endnu! Og selv hvis du finder det mest befærdede gadehjørne eller den mest populære avis, så er din kundebase jo stadig begrænset. Begrænset til dem, som går forbi butikken (Når den er åben), og dem der køber avisen (og hvornår har du sidst selv købt en avis?).

 

En god investering

Hvis du i stedet promoverer dig eller dit produkt, med en professionel hjemmeside, kan du undgå alt det. Og du opnår faktisk en mængde fordele:

1. En hjemmeside er billig i drift

En hjemmeside koster ikke tusindvis af kroner, at holde åben hver måned. Det kan faktisk gøres for under 100 kr.!

2. En hjemmeside har aldrig lukket

En hjemmeside kan være åben 24 timer i døgnet, 7 dage i ugen.
Så du kan også tjene penge på din hjemmeside, selv når du sover!

3. En hjemmeside kan findes af alle

Der er ingen begrænsning på din eksponering.
Tæt på alle mennesker i landet har internet, så du og din virksomhed kan blive set af en langt flere kunder. Specielt hvis din hjemmeside er søgemaskineoptimeret. Selv den bedste adresse på Strøget, kan ikke hamle op med en god adresse på internettet!

 

Kort sagt vrimler det med gode grunde til, at en hjemmeside kan være din bedste investering. Det er billigt, det er nemt, bekvemt og du får det størst mulige publikum.

Så overvej lige en ekstra gang, om du ikke skal bruge nogle sparepenge på en ny hjemmeside (eller en opdatering af en eksisterende), næste gang du tænker på, at investere i dig selv eller din virksomhed!

 

4.7

itroom webdesign trustpilot