Hos itroom i Aabenraa har vi specialiseret os i at skabe hjemmesider lavet i WordPress, hvor vi hjælper små og store virksomheder i det sønderjyske og resten af landet til moderne og intelligente hjemmesider, der har et lækkert visuelt design, en høj konverteringsrate og et brugervenligt setup.

Vi er et selvstændigt webdesignbureau, og vores designere og udviklere har fingeren på tidens puls og følger med i tendenser og trends indenfor WordPress. Du kan se vores hjemmeside priser her.

 

 

Vi laver unikke design til din virksomhed

Når vi skaber og designer hjemmesider, tager vi udgangspunkt i din virksomhed, dit behov og din målgruppe. Der er fx stor forskel på, om din hjemmeside skal bruges som et moderne, professionelt, online- visitkort, eller om du ønsker aktivt at få nye kunder via siden.

Derudover er det vigtigt for design og opsætning, om kunden skal kunne købe varer eller serviceydelser direkte på siden, booke tider eller sende informationer eller filer direkte til dig via siden.

 

 

Hvorfor skal du vælge WordPress?

WordPress er i dag verdens mest udbredte CMS-system – et system, der er skabt til at styre og vedligeholde hjemmesider. Det betyder kort sagt, at din hjemmeside lavet i WordPress vil kunne ses og læses af potentielle kunder over hele kloden. Faktisk laves over 30% af alle verdens hjemmesider i dag i WordPress.

Derudover har WordPress den store fordel, at indholdet på siden er adskilt fra præsentationen. Det betyder, at du skifte design, billeder og meget andet ud, uden at selve teksten og din hjemmesides indhold ændres. Indholdet er altså det sammen – mens der frit kan arbejdes og leges med sidens udseende, så din side altid kan have et friskt og tidssvarende look.

Hjemmesider lavet i WordPress er desuden opsat til at kunne læses på mobiltelefoner og tablets, så du er sikker på aldrig at miste en potentiel kunde, fordi din side vises forkert eller kun delvist i det mindre skærmformat.

 

 

Hvad kan en hjemmeside lavet i WordPress?

Det korte svar er: Lige præcis det, du gerne vil have den til.

En anden stor fordel ved at få en hjemmeside lavet i WordPress er nemlig, at der fra WordPress følger plugins og forskellige muligheder med, så du kan få lavet en side, der passer perfekt til blogs, til en webshop, til kontorer, klinikker – ja, fortsæt selv listen.  Der er ikke den branche eller niche, som WordPress ikke dækker, så din hjemmeside kan udstyres med lige netop de smarte og responsive funktioner, som trækker kunder til og matcher din virksomhed, dine produkter – og vigtigst af alt din målgruppe.

 

 

Lad os gøre din virksomhed synlig

Er du interesseret i en moderne, nem og brugervenlig hjemmeside lavet i WordPress? Da brug vores kontaktformular, så tager vi en snak om din virksomhed og dine behov – og laver en hjemmeside, der garanterer dig et tidssvarende look, stor brugervenlighed, høj konverteringsrate og masser af synlighed.

4.7

itroom webdesign trustpilot