1. Forside
  2. /
  3. Viden
  4. /
  5. Hjemmeside
  6. /
  7. Hjemmeside lavet i WordPress

Hjemmeside lavet i WordPress

af | 18. aug 2022 | Hjemmeside

Hos itroom i Aabenraa har vi specialiseret os i at lave professionel hjemmeside i WordPress. Alle hjemmesider bliver lavet fra bunden af vores erfarne designer, i tæt samarbejde med kunden. Udover nye hjemmesider, hjælper vi også gerne med support opgaver – eller andre tilføjelser – til eksisterende hjemmesider.

Vi holder til i Aabenraa, men hjælper alle virksomheder i det sønderjyske og resten af landet.

Hjemmeside lavet i WordPress

Vi er et selvstændigt webdesignbureau, og vores designere og udviklere har fingeren på tidens puls, og følger med i tendenser og trends indenfor både WordPress og webdesign. Det gør vi for at kunne holde vores kunders hjemmesider friske og moderne.

Du kan se vores hjemmeside priser her.

Vi laver unikke design til din virksomhed

Når vi skaber og designer hjemmesider, tager vi udgangspunkt i din virksomhed, dit behov og din målgruppe. Der er fx stor forskel på, om din hjemmeside skal bruges som et online- visitkort, eller om du ønsker aktivt at få nye kunder via siden.

Derudover er det vigtigt for design og opsætning, om kunden skal kunne købe varer eller serviceydelser direkte på siden. Booke tider eller sende informationer eller filer direkte til dig via siden.

Hvorfor skal du vælge WordPress?

unikke hjemmeside design

WordPress er i dag verdens mest udbredte CMS-system – et system, der er skabt til at styre og vedligeholde hjemmesider. Det betyder kort sagt, at din hjemmeside lavet i WordPress vil kunne ses og læses af potentielle kunder over hele kloden. Faktisk laves over 30% af alle verdens hjemmesider i dag i WordPress.

Derudover har WordPress den store fordel, at indholdet på siden er adskilt fra præsentationen. Det betyder, at du kan skifte design, billeder og meget andet ud, uden at selve teksten og din hjemmesides indhold ændres.

Indholdet er altså det samme – mens der frit kan arbejdes og leges med sidens udseende, så din side altid kan have et friskt og tidssvarende look.

Hjemmesider lavet i WordPress er desuden opsat til at kunne ses på mobiltelefoner og tablets. Du er sikker på aldrig at miste en potentiel kunde, fordi din side vises forkert eller kun delvist i det mindre skærmformat.

Hvad kan en hjemmeside lavet i WordPress?

Design

Det korte svar er: Lige præcis det, du gerne vil have den til.

En anden stor fordel ved at få en hjemmeside lavet i WordPress er nemlig, at der fra WordPress følger plugins og forskellige muligheder med. Du kan få lavet en side, der passer perfekt til blogs, til en webshop, til kontorer, klinikker – ja, fortsæt selv listen.  

Der er ikke den branche eller niche, som WordPress ikke dækker, så din hjemmeside kan udstyres med lige netop de smarte og responsive funktioner, som trækker kunder til og matcher din virksomhed, dine produkter – og vigtigst af alt din målgruppe.

Lad os gøre din virksomhed synlig

Er du interesseret i en brugervenlig hjemmeside lavet i WordPress? Med et moderne og professionelt hjemmeside design?

Kontakt os gerne, så tager vi en snak om din virksomhed og dine behov.Hvad er WordPress?

WordPress er et CMS (content management system) hvor det er muligt nemt at oprette og arbejde i ens indhold på hjemmesiden. WordPress er meget populært, og det er muligt at tilføje et stort udvalg af ekstra tilføjelser og funktioner til ens hjemmeside igennem WordPress.

Hvad koster WordPress?

WordPress er et open source CMS, hvilket betyder, det er 100% gratis at bruge.

Er WordPress godt?

WordPress er blevet det mest populære CMS (Content Management System) til at lave hjemmesider i. Over 30% af alle hjemmesider er lavet med WordPress. Du kan bruge WordPress uanset om du er nybegynder, eller om du skal have en større professionel hjemmeside.