1. Forside
  2. /
  3. Viden
  4. /
  5. Hjemmeside
  6. /
  7. Hjemmeside support – skal vi hjælpe dig?

Hjemmeside support – skal vi hjælpe dig?

af | 6. okt 2020 | Hjemmeside

Hvis du har ambitioner for din hjemmeside, kan vedligeholdelsen deraf godt fylde en del. Du har måske en virksomhed med en tilhørende hjemmeside, men derfor er det ikke sikkert, du har tid til at holde hjemmesiden opdateret. 

Måske har du end ikke interessen for disse typer af arbejdsopgaver. Hvorfor så spilde tiden med at gøre et stykke arbejde, som andre kan gøre for dig?

Hos itroom kan vi hjælpe dig med at vedligeholde din hjemmeside. Det gælder både med opdateringer af bloggen med nye blogindlæg såvel som opsætning af hjemmesiden i form af eksempelvis nye faner. Derudover tilbyder vi naturligvis også general hjemmeside support, så der altid er en at skrive eller ringe til.

Vi har gjort det nemt for dig og samlet alt, du behøver. Så behøver du nemlig kun at gå ét sted hen, når du skal have gjort et stykke arbejde ved din hjemmeside. Her hos itroom gør vi nemlig det, vi er gode til. Det gør vi, for at du kan koncentrere dig om det, du er bedst til.

Drift og support

Vi gør det nemt, billigt og overskueligt for dig.

Hjemmesidevedligeholdelse tager oftest ikke ret langt tid. Nogle gange drejer det sig blot om at lægge nye billeder på hjemmesiden. Det tager sjældent mere end 10 minutter for os. Derfor giver timeaflønning ikke meget mening.

I stedet vil vi gøre det billigere og nemmere for dig. Derfor har vi lavet en klippekortsordning. Du køber lige fra 5 – 50 timer ad gangen.

Med denne ordning slipper du derfor for at betale for tid, der ikke bliver brugt. Samtidig slipper du også for at skulle faktureres for en masse småbeløb. Med klippekortet får du altså hjemmesidevedligeholdelse billigt, nemt og overskueligt.

Du kan læse meget mere om vores klippekort med hjemmeside vedligeholdelse og support her.

Eller om vores serviceaftale til WordPress her.