SEO kan være rigtig smart at investere i, hvis du har en hjemmeside, du gerne vil have, klarer sig godt på Google. SEO-optimering er en løbende proces, der hele tiden skal holdes ved lige. Derfor er det også mest normalt, at man betaler for servicen løbende.

Prisen på SEO nu til dags varierer en del. Den kan være afhængig af mange ting som f.eks.:

  • Hjemmesiden: en stor og kompleks hjemmeside kræver mere tid at analysere og optimere ift. SEO. Her kan det evt. bedre betale sig kun at optimere dele af hjemmesiden.
  • Branche: er du en del af en branche med et meget højt konkurrenceniveau, er det sværere og kræver mere at få en god placering på Google. Samtidig er der også nogle brancher, der bare stiller højere krav til indhold og links, uanset konkurrenceniveauet.
  • Hjemmesidens nuværende niveau: ligger din hjemmesides synlighed på at meget lavt niveau, kræver det mere at få den højt op, end hvis der allerede var et forholdsvis stærkt fundament at bygge videre på.
  • Målsætninger: prisen på SEO er meget afhængig af de målsætninger, du sætter. Vil du f.eks. have SEO-optimeret mange sider eller skal det gøres meget hurtigt, vil prisen som udgangspunkt stige.
  • Dit engagement: hvis du selv engagerer dig i arbejdet med SEO, vil du kunne mindske dine omkostninger til ekstern SEO-hjælp.

Kan man selv stå for SEO?

Det kan virke oplagt selv at stå for SEO-arbejdet på sin hjemmeside og derved spare nogle penge. I princippet kan du godt selv lave løbende SEO på siden, men det vil dog aldrig blive helt gratis for dig. Dels vil du være nødt til at købe nogle digitale SEO-værktøjer for overhovedet at komme i gang, og det kan hurtigt blive en ret tidskrævende opgave, der kommer til at koste dig en del i arbejdstimer. Derudover går du selvfølgelig glip af den viden og ekspertise et professionelt bureau kan tilbyde dig.

Få et godt tilbud på SEO

Hos itroom har vi stor erfaring med SEO. Vi sidder klar til at optimere din hjemmeside, så dine besøgende får den bedste brugeroplevelse og siden rangerer højt på Google.
Vores priser starter fra 1.995 kr. om måneden, hvilket er et meget konkurrencedygtigt niveau.
Vores lave priser betyder på ingen måde, at der er gået på kompromis med kvaliteten. Vi sørger altid for at lave grundige analyser og tilbyde løsninger, der er skræddersyede til den enkelte hjemmeside.

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til SEO. Vi tager gerne et kig på din side, og kommer med en specifik vurdering af, hvordan vi kan hjælpe dig, samt en konkret pris.

4.7

itroom webdesign trustpilot