1. Forside
 2. /
 3. Viden
 4. /
 5. SEO
 6. /
 7. Hvad koster SEO i 2024?

Hvad koster SEO i 2024?

af | 8. jun 2023 | SEO

Sidst opdateret d. 14. marts 2024

SEO kan være rigtig smart at investere i, hvis du har en hjemmeside, du gerne vil have klarer sig godt på Google.

SEO optimering er en løbende proces, der for det meste skal holdes ved lige. Derfor er det også mest normalt, at man betaler for SEO løbende.

Prisen på SEO i 2024 varierer en del. Den kan være afhængig af mange ting som f.eks.:

 • Hjemmesiden: en stor og kompleks hjemmeside eller webshop kræver mere tid at analysere og optimere ift. SEO. I nogen tilfælde vil man have fokus på at optimere dele af hjemmesiden. Man kunne fx udvælge 30 sider, som man har fokus på. Når det så er sagt, vil hele hjemmesiden stadig skulle fungere ren teknisk og bl.a. være hurtigt og mobilvenlig.
 • Branche: er du en del af en branche med et meget højt konkurrenceniveau, er det sværere og kræver mere at få en god placering på Google. Samtidig er der også nogle brancher, der bare stiller højere krav til indhold og linkværdi.
 • Hjemmesidens nuværende niveau: ligger din hjemmesides synlighed på at meget lavt niveau, kræver det mere at få den højt op, end hvis der allerede var et forholdsvis stærkt fundament at bygge videre på.
 • Målsætninger: prisen på SEO er naturligvis også afgørende ud fra hvilken målsætninger, du sætter. Vil du f.eks. have SEO-optimeret mange sider, vil prisen som udgangspunkt stige. Nogle brancher vil også sagtens kunne nøjes med at gå efter top 3 placeringer, hvorfor det kan blive lidt billigere, eller man kan få flere søgeord optimeret.
 • Dit engagement: hvis du selv engagerer dig i arbejdet med SEO, vil du kunne mindske dine omkostninger til ekstern SEO hjælp.
Hvad koster SEO

Vores SEO priser hos itroom

Hos itroom har vi valgt at dele vores SEO pakker om i antal timer.

På den måde ved du helt nøjagtig hvor meget tid vi bruger på din hjemmeside hver måned. Vi laver altid en forventningsafstemning sammen med dig, og en plan for vores arbejde. Hver måned vil du modtage en rapport som indeholder vores udførte arbejde og dine placeringer.

Priser

 • 4 timers teknisk optimering pr. måned
  Pris: 3.395 kr./mdr.
 • 6 timers teknisk optimering pr. måned
  Pris: 4.895 kr./mdr.
 • 8 timers teknisk optimering pr. måned
  Pris: 5.895 kr./mdr.
 • 10 timer teknisk optimering pr. måned
  Pris: 6.895 kr./mdr.
 • 15 timer teknisk optimering pr. måned
  Pris: 9.895 kr./mdr.
 • 20 timer teknisk optimering pr. måned
  Pris: 12.895 kr./mdr.

Kan man selv stå for SEO?

Det kan virke oplagt selv at stå for SEO-arbejdet på sin hjemmeside og derved spare nogle penge.

I princippet kan du godt selv lave løbende SEO på siden, men det vil dog aldrig blive helt gratis for dig. Dels vil du være nødt til at købe nogle SEO-værktøjer for overhovedet at komme i gang, og det kan hurtigt blive en ret tidskrævende opgave, der kommer til at koste dig en del i arbejdstimer.

Derudover går du selvfølgelig glip af den viden og ekspertise et professionelt SEO bureau kan tilbyde dig. Ofte vil din hjemmeside også få brug for linkbuilding, som også vil være en udgift til skal ud at investere i.Få et godt tilbud på SEO

Vi sidder klar til at SEO optimere din hjemmeside, så dine besøgende får den bedste brugeroplevelse og din hjemmeside rangerer højt på Google.

Vores SEO priser starter fra 3.395 kr. om måneden, hvilket er et meget konkurrencedygtigt niveau.

Vores lave priser betyder på ingen måde, at der er gået på kompromis med kvaliteten. Vi sørger altid for at lave grundige analyser og tilbyde løsninger, der er skræddersyede til den enkelte hjemmeside.

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til SEO.

Vi tager gerne et kig på din side, og kommer med en specifik vurdering af, hvordan vi kan hjælpe dig, samt en konkret pris.