Hvis du er blevet bekendt med, at din hjemmeside markeres som “ikke sikker,” har vi heldigvis kompetent rådgivning og hjælp klar til at løse problemet for dig. Selv hvis ikke du er blevet konfronteret med denne meddelelse, er det altid en god idé at tjekke op på, hvorvidt dine besøgende bliver mødt af meddelelsen “ikke sikker.”

Vidste du, at du gennem SSL-certifikatet kan sikre din hjemmeside?

Du kan heldigvis sagtens sikre dine besøgende. Grunden til at dette er vigtigt, skyldes blandt andet, at hjemmesidens troværdighed og hele konceptet/brandet virker utroværdigt, når en potentiel kunde bliver mødt af advarsel om, at hjemmesiden ikke er sikker.

Måden du sikrer din hjemmeside på, er bl.a. ved at installere et SSL-certifikat. Et SSL-certifikat er grundlæggende et bevis på sikkerheden, du har på din hjemmeside. 

Hvad dækker SSL-certifikatet over? 

Et SSL-certifikat er i virkeligheden blot en godkendelse på hjemmesidens identitet. Når en hjemmeside godkendes, får den automatisk også en krypteret forbindelse.

Hvad kan “ikke sikker meddelelsen” skyldes?

I dag er det ikke alle hjemmesider, der har en krypteret https-forbindelse – og derfor øges risikoen for, at dine besøgende bliver advaret. Hvis ikke du har en krypteret forbindelse, kan du overveje følgende; 

  • Der er forskel på https og http: Med et SSL-certifikat får du en https-adgang
    Selvom forskel ikke synes stor, er den definerende. Hvis du bruger https, vurderes din hjemmeside “som værende i sikkerhed,” og dermed får dine besøgende ikke advarslen. Det modsatte gør sig gældende ved http. Er du i tvivl om hvorvidt, du har en https eller http, kan du kopiere din URL og efterfølgende indsætte den et andet sted – såsom i Word. Her vil det typisk afsløres, om du harhttps eller http. 
  • Indsamler du info vedrørende dine kunder?
    Det kan blandt andet være i form af mailadressen, navn, kreditoplysninger eller bopælsadresse. Her vil Google nemlig forsøge at beskytte mod potentielle hackere – og derfor modtager dine besøgende advarslen.

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig!

Vi er selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig og sørge for, at dine besøgende bliver mødt af en sikker hjemmeside. Vi har mere end 10 års erfaring i blandt andet online markedsføring, og forstår derfor også konsekvensen, hvis de besøgende bliver mødt af en “ikke sikker” hjemmeside.

Lad os hjælpe dig allerede i dag, således du kan få dit SSL-certifikat. 

4.7

itroom webdesign trustpilot