Hos itroom har vi gjort det nemt for dig som ejer af en webshop at hente nye varer ind direkte fra din leverandørs sider og over i din egen webshop.

It.room ligger i Aabenraa, og som webdesignbureau lægger vi vægt på altid at kunne tilbyde vores kunder de nyeste og mest innovative løsninger, når det kommer til udveksling af information som fx data mellem en webshop og shoppens leverandører.

Vores kunder er små og store virksomheder fra Sønderjylland og hele Danmark.

Moderne integration af data

Den lynhurtige og nemme import af data og billeder muliggøres med et integrationsværktøj, Connectorpilot, der er udviklet til at lade forskellige systemer tale problemfrit sammen – i dette tilfælde din webshops system og dine leverandørers systemer.

Du sparer tid, og din shop er altid fuldt opdateret

Ved at vælge en automatisk importløsning fra os, sparer du masser af tid, fordi du ikke behøver at sidde og bøvle med at lægge nye varer ind i din webshop. Derudover er du sikker på altid at have de nyeste varer med i din shop.

Som en ekstra feature får du, når du og din eller dine leverandører er forbundet med integrationsværktøjet, fuld synkronisering med lagerstatus hos dine leverandører, så du altid ved, hvor mange varer, der er på lager i din egen shop og hos din leverandør.

Du får data flere gange om dagen – lige til at sætte ind

Integrationsværktøjet henter data flere gange om dagen og i et format, som er lige til at bruge på webshoppens side.

Det tager kun et øjeblik at importere produkterne til din side, så du slipper for at bruge værdifuld tid på at sidde og taste produkter og numre ind. Med få klik er din shop opdateret og klar.

Mange fordele og samme lave pris

Vælger du en integrationsløsning fra itroom får du masser af fordele i form af lynhurtig og nem import af produkter og billeder til din webshop, synkronisering af dit og dine leverandørers lager og sikkerhed for altid at være opdateret. Alt sammen til en lav månedlig ydelse.

4.7

itroom webdesign trustpilot