Kom på Google og få flere kunder

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der hjælper din virksomhed med at blive set i toppen af Googles søgeresultater

Bliv vist i toppen af google

8 års erfaring med Google optimering

Ingen bindinger

Ingen skjulte gebyrer

7

Er du også forvirret over Google?

Vi vil gerne gøre det simpelt for dig

Det kan være svært at finde ud af, hvordan man bliver vist på Google. Det er vigtigt at starte med at overveje, hvad der giver mest mening for dig og dine behov, samt at tænke over, hvornår du gerne vil se resultater og hvordan dit budget ser ud fremadrettet. Det er også en god idé at søge professionel rådgivning, så du kan få den bedste vejledning til at optimere din online tilstedeværelse.

Vi giver derfor altid råd og vejledning til dit projekt, inden vi påtager os opgaven.

professionelt webdesign

Et Googlebureau med service og ærlighed i øjenhøjde

Mange af vores kunder har brugt store budgetter på Google, uden at se resultater. Det vil vi gerne hjælpe dig med at undgå. Derfor tager vi kun de kunder ind, hvor vi ser et potentiale for vækst, så vi kan sikre dig de bedste resultater nu og i fremtiden.

Det er vores mål at hjælpe dig med at skabe en succesfuld online tilstedeværelse, så du kan få mest muligt ud af dine investeringer.

Vi tror ikke på lange abonnementsløsninger eller gebyrer, og derfor er der ingen bindinger på vores services. 

Sådan hjælper vi dig med at komme på Google

Vi vil altid starte på de områder, hvor vi kan se det største potentiale for vækst. Resultaterne som du kan forvente, varierer i stor grad fra hjemmeside til hjemmeside, da det kommer an på en lang række faktorer.

Vi arbejder dog altid ud fra følgende process:

Forventningsafstemning

Hvordan får vi mest muligt ud af det nuværende setup, og hvad er ambitionen for forretningen.

Strategi

Fastlæggelse af potentiale for vækst og fremtidig plan for forretningen

Vedligeholdelse

Fremadrettet vedligehold for at opretholde Google placeringer.

Løbende rådgivning

Løbende rådgivning omkring den nuværende situation, og mål fremadrettet.

Lasse Enggaard

“Vi har arbejdet aktivt med Google optimering for en lang række brancher, og har derfor et indblik i hvor potentialet er for at vækste.”

Trustpilot

Bliv klogere på SEO og Google Ads

En af de mest effektive måder at øge trafikken til din hjemmeside er gennem søgeoptimering SEO. SEO handler om at optimere indholdet på din hjemmeside, så den bliver vist øverst i Googles søgeresultater. Dette gøres ved at følge bestemte parametre, som Google bruger til at rangere hjemmesider.

Når dit indhold er optimeret efter disse parametre, vil din hjemmeside blive vist øverst i Googles søgeresultater, når folk søger efter noget, der relaterer sig til din virksomhed. På den måde kan du opnå organisk trafik til din hjemmeside, dvs. trafik fra brugere, der søger efter noget specifikt, der relaterer sig til din virksomhed.

En anden måde at øge trafikken til din hjemmeside på er gennem Google Ads. Google Ads er betalte annoncer, der vises øverst eller til højre i Googles søgeresultater. Du kan vælge at annoncere for specifikke søgeord eller sætninger, så din annonce vises, når folk søger efter disse. På den måde kan du opnå hurtig synlighed for din hjemmeside, selv hvis den ikke er optimeret efter Googles parametre endnu.

Få en 360-graders løsning der passer til din forretning

Vi forstår, at det er vigtigt for din hjemmeside at ligge øverst i Googles søgeresultater. Derfor fokuserer vi på at finde kernen i din forretning og produkt, så vi kan skræddersy en løsning, der passer til dine behov. Vi vil gerne hjælpe dig med at opnå succes online, så du kan nå ud til flere kunder og vokse som virksomhed.

Skal vi lave en gennemgang af dit potentiale på Google?

Udfyld formularen herunder, så laver vi en gratis gennemgang af din nuværende profil, hvorefter du modtager analysen på mail.

4.7

itroom webdesign trustpilot