Professionel hjemmeside der optimerer din online tilstedeværelse

Få designet og udviklet en professionel hjemmeside, som afspejler dine kerneværdier. 

Skræddersyet design

Google optimeret

Personlig rådgivning

Du bliver 100% ejer

Ingen skjulte gebyrer

Responsiv (mobilvenlig)

7

En professionel hjemmeside skal være indbydende og nem for dine kunder at bruge

For at få dine kunder til at handle hos dig, er det vigtigt, at din hjemmeside er indbydende og troværdig. En professionel hjemmeside kan bidrage til at øge dine kunders tillid og troværdighed, og samtidig gøre det nemmere for dem at finde de oplysninger, de har brug for. Ved at sikre, at dine kunder har en god oplevelse, kan du øge sandsynligheden for, at de vil komme tilbage og handle hos dig igen. 

hjemmeside pris

Skræddersyet design ud fra dine ønsker

Det kan være utrolig svært at finde sin næste samarbejdspartner, når det gælder hjemmesider. Man vil gerne have en professionel og flot hjemmeside til en fair pris, og det kan vi hos itroom garantere dig. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, for at sikre du får en professionel hjemmeside løsning der matcher dine værdier.

Se et udvalg af referencer

Vi har erfaring fra alle brancher, og vil gerne vise dig et udvalg herunder

Du skal føle dig tryg

Mange af vores kunder har desværre haft dårlige oplevelser med andre bureauer, inden de henvender sig til os. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at sikre, at du får den bedste oplevelse og de bedste forudsætninger, når du skal have en ny professionel hjemmeside.

Vi lytter til dine behov og ønsker, og vi samarbejder tæt med dig for at skabe en hjemmeside, der passer perfekt til din virksomhed.

9

Skræddersyet hjemmeside

Enhver løsning bliver skræddersyet til dine behov, så du fremstår professionelt.

9

Du får din egen konsulent

Du får fra start din egen konsulent tilknyttet som hjælper med alle udfordringer hele vejen igennem.

9

Oplæring

Du skal kunne bruge din hjemmeside og derfor er oplæring inkluderet i enhver løsning der tilbydes.

9

Ingen binding

Vi har ingen binding, eller skjulte gebyrer. Du kommer til at eje din hjemmeside 100%.

9

Dialog hele vejen

Vi tager føringen fra start til slut, og indrager dig i alle processer fra udkast til færdig hjemmeside.

9

Salgsoptimeret

Dine kunder får en nem og overskuelig oplevelse, når de skal handle hos dig.

Bange for at blive væk i et stort bureau?

Som et mindre team har vi den fordel, at vi kan give dig en personlig og individuel oplevelse, når du arbejder sammen med os. Vi lytter til dine behov og ønsker, og vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre, at du får en professionel hjemmeside, der både er indbydende og troværdig.

Med over 10 års erfaring og mere end 300 tilfredse kunder kan vi garantere, at vi leverer et veludført og detaljeorienteret stykke arbejde.

Serviceminded

Vi har hurtig support tid, og derfor kan du ofte opleve din rettelse kommer på hjemmesiden samme dag.

Resultatorienteret

Vi går altid det ekstra skridt det tager, for at sikre du kommer i mål med dine ønsker og behov.

Rådgivning

Bliv rådgivet til hvad der giver mest mening for din forretning, for at du kommer til at fremstå professionel i din branche.

professionel hjemmeside

En professionel hjemmeside
er en god investering

En professionel hjemmeside kan være en værdifuld investering i din virksomhed. En god hjemmeside kan afspejle virksomhedens kerneværdier og give dine kunder et indtryk af, hvem du er og hvad du står for.

En indbydende og troværdig hjemmeside kan også skabe en relation til dine kunder og være med til at øge deres tillid og loyalitet over for din virksomhed. 

Send et seriøst signal til dine kunder

Bliv troværdig over for dine klunder

Få flere kunder og henvendelser

professionel hjemmeside

En WordPress hjemmeside sikrer fremtidig vækst

Med en WordPress-hjemmeside får du et fleksibelt og moderne system, der kan tilpasses og videreudvikles, i takt med at din forretning vokser. WordPress er en af de mest populære platforme for hjemmesider, og det anvendes på op mod 40% af alle hjemmesider på nettet.

Det får du med i vores løsning

Fra starten af vil du have din egen dedikerede konsulent tilknyttet, som vil hjælpe dig hele vejen i mål med din hjemmeside. 

Efter lancering af hjemmesiden tilbyder vi en drift og support aftale, som hjælper dig fremadrettet med opdatering, vedligehold og evt. hosting. 

 • Du kan nemt oprette indhold
 • Responsivt design (mobilvenlig)
 • Firmanavn bliver søgeordsoptimeret
 • Hjælp til køb af domæne og webhotel
 • Serviceaftale & oplæring
professionel-hjemmeside-itroom

De mest generelle spørgsmål

Vi får mange spørgsmål omkring WordPress og hjemmesider, og du kan se nogle af de mest spurgte spørgsmål her.

Hvilket system anvendes der?

Vores hjemmesider bliver udviklet i det populære WordPress, hvor I får en letanvendelig brugerflade, hvor der er mulighed for at indsætte, ændre og opdatere indholdet på jeres hjemmeside.

Er det en engangsbetaling?

Ja – der vil ikke komme nogen ekstraregninger på jeres nye hjemmeside.

Domæne og webhotel?

Har I ikke et domæne eller webhotel i forvejen, hjælper vi gerne med oprettelsen. Vi har også vores eget webhotel, men det vil aldrig være et krav at benytte det.

Kan man selv vedligeholde hjemmesiden

Ja – du vil altid selv kunne vedligeholde jeres nye hjemmeside. Vi tilbyder en måneds gratis support og svar på spørgsmål. Vi levere også gerne både vejledninger og video-guides til hvordan I kan bruge jeres hjemmeside.

Ejer jeg selv min hjemmeside?

Ja – når hjemmesiden er færdig, vil det være 100% jeres. Det samme gælder evt. logo design og andet grafisk materiale der er blevet leveret.

Har jeg indflydelse på det nye design?

ja – Vi udarbejder altid hjemmesiden ud fra dine ønsker og behov, og du vil gennem hele processen skulle godkende design og funktionalitet på et udkast, inden selve opbygningen af hjemmesiden finder sted.

Leveringstid på en ny hjemmeside

Leveringstiden afhænger meget af hjemmesidens størrelse, og om alt rå-materialet er klar (tekster og billeder). En gennemsnits-leveringstid ligger dog på 2-4 uger.

Hvad er responsivt design?

Et responsivt design , er også det man kalder et mobilvenlig design. Det betyder blot at din hjemmeside tilpasser sig størrelsen på den skærm den vises på, så alt indhold bliver præsenteret brugervenligt. 

Har du andre generelle spørgsmål til din nye hjemmeside, er du velkommen til at kontakte os på: 5039 3030

reference

Vi er en webshop, som har mange systemer der skal snakke sammen og ITRoom kan yde support på det hele. Hvis der er nye opgaver, som de ikke umiddelbart har en løsning på, så bliver der arbejdet hurtigt og effektivt på at finde den rigtige løsning for netop os.

Rikke Winther

Danish Outdoor

Googleoptimering til salg og henvendelser

Google foretrækker hjemmesider, der er bygget med fokus på at give den besøgende den bedste oplevelse. En rodet og ustruktureret hjemmeside kan være svær for både besøgende og robotter at finde rundt på, og dette kan påvirke din placering i Googles søgeresultater.

Derfor er det vigtigt at have en struktureret og velorganiseret hjemmeside, når du vil have succes med at blive fundet i toppen af Googles søgeresultater.

Du kan læse mere om vores hjemmeside priser her.

Google Partner
få lavet en hjemmeside

Bliv ringet op

Du er velkommen til at udfylde vores formular.
Patrick ringer dig op i hverdagene mellem 8.00 - 16.00.

Naturligvis helt uforpligtende

Trustpilot

  Patrick

  Patrick Meyhoff

  Web- grafisk ansvarlig

  5039 3030

  6

  Tilbage til toppen

  Giv din kunde den bedste oplevelse

  Kernen i et godt hjemmesidedesign består i at kunne guide sine besøgende hurtigt og effektivt frem til deres ønskede mål. Derfor er kundens rejse gennem din hjemmeside et yderst betydningsfuldt element, da det i sidste ende betyder, om du får et salg.

  itroom har stort fokus på brugeroplevelsen, for at sikre din hjemmeside er målrettet mod din målgruppe, for at de får det bedste indtryk af din virksomhed.

  En unik hjemmeside giver flere kunder

  En unik og professionel hjemmeside skal præsenteres på en måde, så den skiller sig ud fra omgivelserne og konkurrenterne, for at din virksomhed bliver anset som seriøs og professionel.

  Hjemmesidens indhold og funktionalitet skal sikre, at kunden ikke klikker væk fra siden. Vigtigheden består også i at være på forkant med nutidens trend, hvis et design skal appellere bedst muligt til din målgruppe.

  Derfor rådgiver vi gerne om, hvad der vil give mest mening for din virksomhed nu og fremadrettet.

  Hjemmeside design til virksomheder

  Hjemmesider kommer i mange afskygninger. Oftest er de målrettet efter en eller flere målgrupper og den funktion, hjemmesiden skal have. Dette tager vi naturligvis også stilling til hos itroom, og netop derfor er det vigtigt for os, at vi har en god relation til dig som kunde, idet du skal kommunikere dine ønsker og behov for hjemmesiden, og vi skal sørge for, at det er det samme budskab, som din hjemmeside kommunikere videre til din målgruppe. Dette tager vi en snak om i forbindelse med for eksempel hvilket hjemmeside design og hvilket farvetema, din nye side skal have. På den måde kan vi sørge for, at design og indhold spiller sammen med dine forventninger og dine – og i sidste ende din målgruppes – behov.

  Skal din hjemmeside bruges som firmahjemmeside, er der nogle yderligere overvejelser, du skal gøre dig. Skal du for eksempel have en hjemmeside med webshop, så dine kunder kan handle direkte fra din hjemmeside? Behovet for en webshop er forskellig fra firma til firma, og derfor er det en relevant overvejelse. Det kan også være du har en hjemmeside i forvejen, som du nu gerne vil have udvidet med en webshop. Uanset tilfældet, så er vi et webbureau der kan hjælpe dig med opsætningen af en professionel webshop på din hjemmeside.

  Se eksempler på vores hjemmeside priser her.

  Responsivt webdesign til mobilbrugerne

  Med hjemmesider fra itroom får du altid en professionel hjemmeside, der er lavet i et responsivt webdesign.

  Det betyder, at hjemmesiden vil være både mobilvenlig og tabletvenlig – altså, at din hjemmeside vil se professionel og optimal ud, uanset om hjemmesiden bliver besøgt på computeren, på en tablet eller på mobiltelefonen.

  Dette gør vi for at sikre et positivt indtryk hos dine kunder og derfor både dit og vores professionelle arbejde. Med et responsivt design bliver du sikret en tilfredsstillende brugervenlighed på alle platforme, som i sidste ende kan smitte af på, hvor mange besøg og klik du får på hjemmesiden – de fleste kender nemlig til at opgive et hjemmesidebesøg, fordi hjemmesiden ikke er kompatibel på andet end en computer.

  Hvorvidt din hjemmeside har responsivt design betyder ikke kun noget for hvilken platform, den bliver besøgt på, men også størrelsen. En hjemmeside uden responsivt design kan se væsentlig forskellig ud, alt afhængigt af om den besøges på en lille eller en stor skærm – også selvom det er computerskærme. Uden den automatiske tilpasning, kan du risikere, at dine besøgende får en dårlig oplevelse med hjemmesiden.

  Det kan blandt andet påvirke, hvor stor en del af menuer og især undermenuer, der vil være synligt for dem. Dine besøgende får altså ikke det fulde indtryk af hjemmesiden, og hjemmesidens indehaver kan komme til at fremstå uprofessionel, hvis der for eksempel bliver henvist til en undermenu, som de ikke kan finde, fordi de besøger hjemmesiden på en mindre skærm.

  Nogle vælger at komme uden om dette problem ved for eksempel at give den besøgende muligheden for at gå til en mobiltilpasset eller tablettilpasset hjemmeside. Dette vil vi ikke anbefale, idet dine besøgende kun får en sparet udgave af hjemmesiden på disse tilpassede sider. Derudover er det også mere omkostningsfuldt i forhold til SEO.

  Hjemmeside udvikler i WordPress

  Når vi laver din hjemmeside, vil vi typisk benytte WordPress. I vores webbureau har vi valgt at lave størstedelen af vores hjemmesider i WordPress, fordi det er et af verdens mest populære CMS – og fordi WordPress har en stor alsidighed og derfor giver os en lang række muligheder i forhold til design og tilpasning af hjemmesider, efter vores kunders ønsker og behov. Med dette værktøj får vi mulighed for at lave tidsaktuelle såvel som klassiske og tidløse designs.

  Fordi dette CMS er blandt markedets mere simple værktøjer, har en større gruppe af vores kunder også mulighed for at kunne varetage vedligeholdelsen af hjemmesiderne selv i forhold til andre og mere omfattende CMS’er. Fordi det er blandt verdens mest benyttede CMS’er, er der også rigelige muligheder for hjælp til WordPress og support både på den officielle hjemmeside for WordPress og diverse hjemmesider. Vi arbejder med WordPress hver dag og vil derfor selvfølgelig også med glæde rådgive og hjælpe dig med spørgsmål i forhold til WordPress.

  Professionel hjemmeside i WordPress

  Selvom WordPress er nemt at benytte, er det ikke ensbetydende med, at du får en kedelig hjemmeside. Mange større, internationale virksomheder benytter sig endda af WordPress på grund af de mange muligheder, som dette CMS efterhånden kan tilbyde. WordPress er vokset meget gennem de sidste år, og deres popularitet kommer kunderne til gode, for i takt med at WordPress er vokset, er mulighederne for eksempel design vokset lige såvel som kvaliteten er vokset. Derfor er kvaliteten i top, og grundet det kodningsløse system er det nemt at vedligeholde hjemmesiderne uden nødvendigvis at kende meget til udvikling af hjemmesider.

  Hos WordPress er der et utal af muligheder, du vil derfor ikke bare få en ”standard” hjemmeside. Du vil naturligvis få en skræddersyet hjemmeside, som opfylder alle dine behov og som giver netop det udtryk, som du ønsker at signalere.

  Et webbureau der elsker WordPress – skal vi også hjælpe dig med WordPress?

  Har du en hjemmeside i forvejen, der er lavet i WordPress, kan vi hos itroom tilbyde dig en række forskellige muligheder for support og vedligeholdelse. I vores webbureau arbejder vi med WordPress hver dag, og vil vil også meget gerne hjælp dig med din WordPress hjemmeside!

  Som indehaver af en hjemmeside kan der opstå mange uforudsete ting og problemer, som kan være svære at finde svar og løsning på, hvis ikke man er erfaren inden for design og udvikling af hjemmesider. Hos ITRoom arbejder vi dagligt med WordPress, og vi vil gerne stille vores hjælp til rådighed, så du kan få så meget ud af din hjemmeside og WordPress som muligt.
  Hvis du er interesseret i at vide mere om WordPress og dets mange muligheder, er du meget velkommen til at kontakt os. Så kan vi tage en snak om vores forskellige løsninger.

  Har du for eksempel en virksomhed med flere ansatte, kan vi arrangere kurser i WordPress, så du og dine ansattes viden om WordPress kommer til at stå skarpt. Vi vil tilpasse indholdet af kurserne til dine behov, så du for eksempel kan vælge mellem et introducerende kursus for WordPress-begyndere, eller et mere specifikt kursus, hvis du og eventuelt dine ansatte er øvede brugere.

  Vi står også gerne for at lave udførlige guides til brug af WordPress, så du altid har nogle trin ved hånden, som du kan benytte dig af og følge, når du skal redigere i din hjemmeside.

  Måske er du slet ikke interesseret i at hverken du eller dine eventuelle ansatte skal bruge energi og tid på at vedligeholde og redigere i hjemmesiden. Vi hos itroom vil hellere end gerne afhjælpe dig og stå for vedligeholdelsen af din hjemmeside. Hvis du blot sender os dine behov og ændringer, vil vi sørge for resten.

  Hvis du har brug for en vedligeholdelsesservice, kan du læse mere om vores priser og tilbud her: vedligeholdelse af hjemmeside.

  4.7

  itroom webdesign trustpilot