Hos itroom i Aabenraa designer vi hjemmesider, der er visuelt smukke, genererer kunder og klik, er brugervenlige og nemme at holde ved lige. Vi designer nye hjemmesider for små og store virksomheder i vores sønderjyske nærområde og i resten af landet.

Har din virksomhed brug for en ny hjemmeside? Eller trænger den gamle til et nyt og friskt design, der samtidig sikrer dig mere trafik og flere kunder? Så lad os hos itroom stå for opsætning og design.

Innovative hjemmesider

Hos os får du en gennemdesignet hjemmeside, hvor der er tænkt over såvel kundepsykologi som visuelle virkemidler og smarte plugins, så dine kunder nemt og hurtigt kan navigere rundt på siden og klikke sig frem til informationer og varer.

Derfor skal du vælge hjemmesidedesign fra os:

  • Din side får flere henvendelser
  • Din side er brugervenlig
  • Din side er mobile-first optimeret – så den kan læses på enhver mobiltelefon eller tablet

Moderne og effektivt design

Når vi designer hjemmesider, bruger vi WordPress, som har en optimal brugervenlighed og et væld af praktiske ekstra funktioner, som gør din hjemmeside aktiv og responsiv til glæde for dine kunder – og for dig.

Hvad enten du skal bruge din hjemmeside, som et digitalt visitkort, eller du ønsker at bygge hele din virksomhed op omkring en hjemmeside fx med en webshop eller en blog og en shop, så kan vi lave det rette professionelle og responsive hjemmesidedesign med en høj konverteringsrate, der sikrer dig, at dine besøgende på siden faktisk køber hos dig – og din virksomhed dermed har optimale muligheder for at vækste.

Standardløsning eller en skræddersyet

Når du lader os hos it.room stå for hjemmesidedesign og opbygning, kan du dels vælge standardiserede løsninger, eller vi kan lave en skræddersyet løsning, udviklet specielt til din virksomheds unikke behov.

Med et hjemmesidedesign fra os:

  • Ejer du selv din hjemmeside
  • Betaler et engangsbeløb for design
  • Har ingen binding
  • Får en side med fokus på brugervenlighed
  • Får en side med en høj konverteringsrate
  • En side der er SEO-forberedt

Giv din virksomhed et professionelt udtryk

Hos it.room har vi et team af dygtige og kreative webudviklere, der gerne kommer med forslag og gode ideer til såvel opbygning som indhold på din nye hjemmeside.

Vi lægger vægt på tæt dialog og god kundekontakt og tager os tiden til at forstå dine ønsker og dine ambitioner ikke bare med hensyn til den nye hjemmeside, men med din virksomhed. Vores mål er, at du er tilfreds med vores hjemmesidedesign og får succes med alt det, en moderne og intelligent hjemmeside kan i dag.

En professionelt designet hjemmeside giver din virksomhed et professionelt og troværdigt udtryk, giver flere kunder og en bedre placering på søgemaskiner, så dine kunder rent faktisk kan finde din side.

Hvad er et godt hjemmesidedesign?

Når du skal have lavet et godt hjemmesidedesign, skal du populært sagt sætte dig i dine kunders sted. Et godt hjemmesidedesign skal nemlig stemme overens med brugerens/dine kunder forventninger. Det er derfor meget vigtigt, at du gør dig klart, hvilken målgruppe du har – det er den din side skal tale til.

Målgruppen afhænger dels af, hvilken branche du er i, og hvilke produkter du sælger. Husk på, at hjemmesiden er hoveddøren for din forretning på nettet – og den skal være indbydende, interessant og tillidsvækkende, ellers risikerer du, at kunderne går forbi.

Med os som din professionelle udvikler af hjemmesiden, sørger vi for, at siden er afstemt i forhold til din målgruppe, så kunderne får øje på din forretning og gerne går ind på siden. Vi har lavet hjemmesidedesign for mange forskellige typer virksomheder i alle mulige brancher, og vi har erfaringen og kompetencen til at skrue dit webdesign rigtigt sammen.

Brug for en ny hjemmeside?

Har du brug for hjemmesidedesign til en ny side eller en relancering af din eksisterende side? Vi er klar til at hjælpe, og du kan bestille et telefonmøde med os, lige her.

Vi sørger for, at din virksomhed skiller sig ud – og at dine kunder altid kan finde dig, se vores hjemmeside priser her.

4.7

itroom webdesign trustpilot