1. Forside
 2. /
 3. Viden
 4. /
 5. Hjemmeside
 6. /
 7. Professionelt hjemmeside design

Professionelt hjemmeside design

af | 18. aug 2022 | Hjemmeside

Hos itroom designer vi hjemmesider, der er visuelt smukke, genererer kunder og klik, er brugervenlige og nemme at holde ved lige.

Vi designer nye hjemmesider for både små og store virksomheder i vores sønderjyske nærområde – men også resten af landet.

Har din virksomhed brug for en ny hjemmeside? Eller trænger den gamle til et nyt og friskt design, der samtidig sikrer dig mere trafik og flere kunder?

Så lad os hos itroom stå for opsætning og design.

Vi har kontor i Aabenraa midtby, men som nævnt kan vi klare opgaver fra hele landet.

Innovative hjemmesider

hjemmeside design

Hos os får du en gennemdesignet hjemmeside, hvor der er tænkt over kundepsykologi og visuelle virkemidler, så dine kunder nemt og hurtigt kan navigere rundt på hjemmesiden, og klikke sig frem til informationer og varer/ydelser.

Derfor skal du vælge et hjemmeside design fra os:

 • Din side får flere henvendelser
 • Din side er brugervenlig (både for dig og dine kunder)
 • Din side er mobile-first optimeret – så den kan læses på enhver mobiltelefon eller tablet
Hvad er mobile-first?

Google kigger primært på dit indhold fra en mobil. Dvs. har du en hjemmeside der kun virker på computer, eller har du indhold på din hjemmeside der kun virker på en computer, vil det ikke blive vist i Google’s søgeresultater. Det er derfor meget vigtig at din hjemmeside er responsive, og man ikke har for meget indhold (billeder og tekster) der kun vises på computer.

Moderne og effektivt design

Når vi designer hjemmesider, bruger vi WordPress, WooCommerce eller Shopify, som har en optimal brugervenlighed og et væld af praktiske ekstra funktioner, som gør din hjemmeside aktiv og responsiv til glæde for dine kunder – og for dig.

Hvad enten du skal bruge din hjemmeside, som et “digitalt visitkort”, eller du ønsker at bygge hele din virksomhed op omkring en hjemmeside, så kan vi lave det rette professionelle og responsive hjemmeside design. Vi arbejder altid på at optimere konverteringsrate, der sikrer dig, at dine besøgende på siden faktisk køber/kontakter dig. Din virksomhed får dermed optimale muligheder for at vækste. Din succes er vores succes.

Standardløsning eller en skræddersyet

professionel design

Når du lader os hos itroom stå for dit hjemmeside design og opbygning, kan du dels vælge standardiserede løsninger, eller vi kan lave en skræddersyet løsning, udviklet specielt til din virksomheds behov.

Med et hjemmeside design fra os:

 • Ejer du selv din hjemmeside
 • Betaler et engangsbeløb for design
 • Har ingen binding
 • Får en side med fokus på brugervenlighed
 • Får en side med en høj konverteringsrate
 • En side der er SEO optimeret

Giv din virksomhed et professionelt udtryk

Hos itroom har vi et team af dygtige og kreative webudviklere. Vi kommer med forslag og gode ideer til designet og indhold på din nye hjemmeside.

Vi lægger vægt på tæt dialog og god kundekontakt og tager os tiden til at forstå dine ønsker og dine ambitioner. Ikke bare med hensyn til den nye hjemmeside, men med din virksomhed. Vores mål er, at du er tilfreds med vores hjemmeside design og får succes med alt det, en hjemmeside kan i dag.

En professionelt designet hjemmeside giver din virksomhed et professionelt og troværdigt udtryk. Herudover giver den flere kunder og en bedre placering på søgemaskiner, så dine kunder rent faktisk kan finde din hjemmeside.

Hvad er et godt hjemmeside design?

skræddersyet hjemmeside design

Når du skal have lavet et godt hjemmeside design, skal du populært sagt sætte dig i dine kunders sted. Et godt hjemmeside design skal nemlig stemme overens med brugerens/dine kunder forventninger. Det er derfor meget vigtigt, at du gør dig klart, hvilken målgruppe du har – det er den din side skal tale til.

Målgruppen afhænger dels af, hvilken branche du er i, og hvilke produkter du sælger. Husk på, at hjemmesiden er hoveddøren for din forretning på nettet – og den skal være indbydende, interessant og tillidsvækkende, ellers risikerer du, at kunderne går forbi.

Med os som din professionelle udvikler af hjemmesiden, sørger vi for, at siden er afstemt i forhold til din målgruppe, så kunderne får øje på din forretning og gerne går ind på siden. Vi har lavet hjemmeside design for mange forskellige typer virksomheder i alle mulige brancher, og vi har erfaringen og kompetencen til at skrue dit webdesign rigtigt sammen.Brug for en ny hjemmeside?

Har du brug for hjemmeside design til en ny side eller en relancering af din eksisterende side? Vi er klar til at hjælpe, og du kan bestille et telefonmøde med os, lige her.

Vi sørger for, at din virksomhed skiller sig ud – og at dine kunder altid kan finde dig, se vores hjemmeside priser her.

Hvordan fungerer SEO?

SEO er processen med at forbedre en hjemmesides synlighed på søgemaskiners resultatsider. Det involverer optimering af hjemmesidens indhold og struktur for at gøre den mere attraktiv for søgemaskiner som Google. Dette inkluderer brug af relevante nøgleord, forbedring af hjemmesidens hastighed, og sikring af mobilvenlighed. Målet er at opnå en højere placering i søgemaskinernes resultater, hvilket fører til mere trafik fra potentielle kunder.

Hvad er den bedste platform til opbygning af hjemmesider?


Den bedste platform til opbygning af hjemmesider variere afhængigt af dine specifikke behov. Hos itroom anbefaler vi WordPress, WooCommerce, eller Shopify. Disse platforme tilbyder fremragende brugervenlighed samt mange ekstra funktioner, der sikrer, at din hjemmeside bliver både aktiv og responsiv.

Hvordan involveres jeg i designprocessen?

Kunden er en aktiv del af designprocessen, enten gennem telefonisk samtale, e-mail eller ved et fysisk eller online møde, for at sikre tilfredshed.