Sådan tager du backup af WordPress

af | jul 29, 2021 | Blog

Det er vigtigt at tage backups af sin hjemmeside, hvis man gerne vil være sikker på at kunne gendanne den, hvis noget skulle gå galt.

Det er dog ikke alle som har tænkt på, at det ville være en god ide at tage en backup af deres hjemmeside, og det er langt fra alle som ved, hvordan man gør. Heldigvis kan du læse her, hvordan du nemt kan lave en backup af din hjemmeside, og hvilke forskelige metoder der er.

 

Brug WordPress

Når du har brugt en masse tid og energi på at lave den perfekte hjemmeside på WordPress, så vil det være ærgerligt, hvis alt dit arbejde skulle gå tabt. Det er heldigvis nemt at bruge WordPress til at gemme din hjemmeside, så du er sikker på, at du altid kan finde den igen, hvis den skulle gå tabt.

 

Step 1:

Åbn og log in på dit WordPress Dashboard.

 

Step 2:

Tryk på ”All-in-One WP migration” og så ”Export” i menuen. (download her, hvis du ikke allerede har det installeret)

 

Step 3:

Når du kommer ind på en ny side, skal du tykke på ”Export to”.

 

Step 4:

Herefter kommer du til en menu, hvor du skal vælge fil-muligheden.

 

Step 5:

Herefter vil den begynde at generere WordPress backup-filen. Det kan godt tage lidt tid, hvis din hjemmeside er stor. Når den er færdig, skal du bruge download linket til at hente den ned på din computer.

Det kan være en god ide at lave en mappe med dine backups, så du nemt kan finde dem, hvis du får brug for dem.

 

Gem automatisk på OneDrive

Det kan være svært at huske at tage backups af sin hjemmeside, når man har travlt. Det betyder også, at man kan risikere at skulle starte forfra med sin hjemmeside, hvis man ikke har fået dem gemt. Hvis der hele tiden sker nye og spændende ting på din hjemmeside, så kan det være smart at overveje automatisk lagring.

Du kan finde en OneDrive Extension som automatisk downloader og opbevarer din hjemmeside backup i OneDrive, så du nemt kan komme til den. Her skal du bare sætte det op, og så behøver du først at tænke på den igen, hvis du får brug for din backup.

 

Brug et plugin

Du kan finde mange forskellige plugins til din WordPress hjemmeside, som hjælper dig med at downloade og lagre din hjemmeside korrekt. Der findes mange forskellige, så du kan med fordel bruge lidt tid på at læse om de forskellige.

Stjæl dine konkurrenters kunder med målrettet display annoncering

Stjæl dine konkurrenters kunder med målrettet...

Hvordan kommer min hjemmeside øverst på Google?

Vi hjælper dig med at lave - og udvikle - din...

Top 5 SEO-værktøjer, du skal bruge i 2023

Vi har samlet en liste med 5 af de bedste SEO værktøjer vi bruger, og som vi anbefaler andre at bruge – se vores top 5 her

Husk altid dette når du laver ny hjemmeside

Som virksomhedsejer ved du, hvor stor betydning...

4.7

itroom webdesign trustpilot