Hjælp til Shopify 

Få hjælp til optimering, teknisk hjælp eller redesign af din Shopify webshop.
Vi kender Shopify fra A-Å og kan bestemt også hjælpe dig.

shopify partners
shopify experts

For hvert minut din Shopify er nede, betyder det mistet omsætning 

Vi ved hvor vigtigt det er at have sin webshop kørende døgnet rundt, for ikke at miste sine kunder. Derfor hjælper vi gerne med at få din webshop til at køre optimalt, for at du ikke mister omsætning.

Vi har en af branchens hurtigste support tider – og samtidig nogle af de bedste til Shopify.

Kontakt os nu

shopify hjælp

Få ekspert hjælp til Shopify

Blandt vores services til hjemmesider kan vi hos itroom tilbyde dig ekspert hjælp, vedligeholdelse og support til din Shopify webshop.
Vi har stor erfaring i Shopify, og vi vil derfor kunne hjælpe dig med både større og mindre udfordringer.

Har du allerede en Shopify webshop, men har brug for en hjælpende hånd, har vi en nyttig klippekortsordning. Du kan benytte dig af klippekortet, hvis du har brug for hjælp til opdateringer, vedligeholdelse eller generel support.

9

Dansk Support

Har du allerede en Shopify webshop? Vi kan tilbyde dansk Shopify support.

9

Opsætning

Skal du også i gang med Shopify? Vi kan hjælpe med opsætningen.

9

Vedligeholdelse

Udover generel support, kan vi også vedligeholde din Webshop for dig.

9

Tilpasning

Shopify er meget fleksibelt. Vi kan hjælpe med tilpasningen af din Shopify.

Vores timepris starter fra 900,-
Læs mere omkring vores klippekortsordning, hvor du har mulighed for at  spare penge.

Ring på 5039 3030

Derfor skal du have hjælp til Shopify af os

Vil du gerne starte ny virksomhed og sælge produkter online? Måske du allerede driver virksomhed, men har brug for en knivskarp webshop, der kan tage din omsætning til nye højder?

Så er Shopify et godt valg. Shopify er en meget populær platform til at lave hjemmesider. Det kan dog være svært, at komme i gang med Shopify. Selvom Shopify er en meget brugervenlig platform, så kan man nemlig hurtigt komme til at lave mange begynderfejl, som kan have store konsekvenser for ens konverteringsrate og dermed også ens vækst på internettet.

Vi er eksperter i Shopify og vil med glæde hjælpe dig med, at lave en skarp Shopify webshop, som giver dig de online resultater, som du fortjener.

Shopify: En populær løsning til webshops

Lige nu er over 20% af alle de webshops du ser på internettet bygget på Shopify og det skyldes naturligvis, at Shopify er en god platform med mange muligheder.

Den ligger på andenpladsen som en af de mest benyttede platforme – lige efter WooCommerce, som er en shop udvidelse til WordPress.

En af fordelene ved Shopify er dog, at det ikke bare er en udvidelse, men en alt-i-en løsning, der er lavet specifikt til dig, som gerne vil opbygge en succesfuld webshop.

Hvad er fordelene ved at bruge Shopify til sin webshop?

En af de primære fordele ved Shopify er, at det er en komplet alt-i-en løsning. Det vil sige, at Shopify indeholder både et CMS-system, hosting, ordresystem, CRM og meget mere. Du får dermed alt hvad du skal bruge, samlet et enkelt sted.

Derudover er brugervenligheden ved Shopify i top. Shopify er en enormt brugervenlig platform, som er lavet til, at alt bliver så nemt som muligt for dig, så du kan bruge din tid på at drive virksomhed og ikke skal spilde ressourcer på at få din webshop til at fungere.

Yderligere er sikkerheden hos Shopify også i top. Shopify overvåger alle logins og sikrer, at dine informationer om din virksomhed, samt om dine kunder, er i sikkerhed.

Sidst men ikke mindst, så er det også vigtigt at nævne, at Shopify har en app store, som gør mulighederne uendelige. Der findes utroligt mange plugins, som du kan installere på din webshop, hvilket betyder, at intet er umuligt.

Få hjælp til vedligeholdelse og support til Shopify

Det kan også være, du allerede har en webshop. Så kan vores klippekortsordning måske fange din interesse. Med en klippekortsordning betaler du forud for et selvbestemt antal services. Herefter trækker vi et klip for hver 10 minutters arbejde. Hvis du blot er interesseret i små opdateringer af webshoppen med eksempelvis nye produkter undervejs, er klippekortet tilstrækkeligt. Opgaver, der gælder vedligeholdelse, kræver som regel højst 2 klip.

Hvis du er interesseret i at få oprettet en webshop fra bunden hos itroom kan du kontakte os her via vores kontaktformular. Hvis du ikke har et stort kendskab til webshops eller er i tvivl om den bedste løsning til dine behov og ønsker, kan vi tage en snak. Vi kan garantere dig, at vi finder frem til en tilfredsstillende løsning.

shopify support danmark
hjælp til vedligehold af shopify itroom

Har du brug for hjælp til at re-designe din Shopify webshop?

Har du en Shopify webshop, men er ikke helt tilfreds med dens nuværende design? Måske den ikke præsterer specielt godt eller måske du bare føler, at det er på tide, at i får optimeret shoppens design? Så står vi klar til at hjælpe.

Designet på din Shopify webshop er altafgørende

Når man driver online virksomhed, så er der ikke nogen tvivl om, at designet på ens webshop er altafgørende. Designet på ens hjemmeside er en make-or-break faktor, og designet skal være knivskarpt.

Er designet ikke knivskarpt og tiltalende, så vil man opleve:

  • En høj bouncerate
  • En lav konverteringsrate
  • At besøgende hurtigt forlader hjemmesiden igen
  • Færre genbesøg
  • Og alt i alt, at virksomheden ikke vækster, som den burde

Derfor er det naturligvis vigtigt, at man får lavet et godt design, som gør, at besøgende bliver imponeret, når de kommer ind på hjemmesiden. Hjemmesiden skal give dem lyst til at kigge mere rundt på hjemmesiden, samt i sidste ende, at foretage et køb. Men hvordan opnår man det?

Først og fremmest, så skal den naturligvis være visuelt flot at se på. Er den ikke flot at se på, så virker det uprofessionelt og skaber ikke den nødvendige interesse hos den besøgende.

Derudover skal den være brugervenlig. Det skal være super nemt, at klikke rundt på hjemmesiden og den besøgende skal aldrig være i tvivl om hvor de skal klikke for at læse mere, skifte side eller tilføje et produkt til deres kurv.

Sidst men ikke mindst, så skal designet også repræsentere din virksomheds brand. Der skal være samspil i farverne og den besøgende skal kunne huske dit brand efter at have besøgt din hjemmeside.

Skal vi hjælpe med at re-designe din Shopify webshop?

Skal vi hjælpe med at re-designe din Shopify webshop, så er det bare med at kontakte os, så vi kan komme i gang med det samme. Vi har mange års erfaring med at designe Shopify webshops og er eksperter i at gøre det.

Vil du gerne have designet din Shopify webshop på en måde, som skaber salg og trafik, samt en god oplevelse for dine besøgende, så kan du kontakte os, så vi kan komme i gang med at lave en skræddersyet plan til din webshop.

4.7

itroom webdesign trustpilot