Har du en webshop? Så gør vi det hos itroom i Aabenraa nemt for dig at holde styr på lager og nye varer fra forskellige leverandører ved at sørge for, at dit lagersystem er synkroniseret med dine leverandørers systemer. Vi er et professionelt webdesign bureau, der hjælper kunder i og omkring Aabenraa, det sønderjyske og resten af landet med moderne og innovative webløsninger.

Når vi skal lave en forbindelse, der automatisk synkroniseres med din dropshipping leverandør, bruger vi det specialudviklede produkt, Connectorpilot, som værktøj.

Sådan fungerer Connectorpilot

Connectorpilot er et digitalt integrationsværktøj, hvor både webshop og leverandør er tilknyttet. Værktøjet sørger kort fortalt for at oversætte forskellige systemsprog til et og samme, så din webshop kan tale sammen med din leverandørs system, og synkronisering af de to systemer kan automatiseres.

Du betaler altså ikke for at få udviklet dyre systemer til synkronisering af din leverandørs dataformat med dit eget system, og du behøver ikke at være nervøs, hvis din leverandør pludseligt skifter sit lager- eller styringssystem – Connectorpilot sørger for, at jeres systemer bliver ved med at kunne tale sammen.

Du har altid overblikket i din webshop

Når du vælger at få en integrationsløsning gennem it.room, betyder det, at du slipper for at skulle forsøge at sætte dig ind i en masse tekniske problemstillinger, vi klarer hele processen for dig.

Fordi din webshops lager synkroniseres automatisk og nemt med dine leverandørers, har du altid et fuldstændigt og opdateret billede af, hvad den faktiske lagerstatus er, både hos dig selv og hos din leverandør.

Vores integrationsløsning er selvfølgelig ekstra god og tidsbesparende til dig, der har flere leverandører og mange varer, du skal holde styr på i din shop. Der er ingen begrænsning på, hvor mange leverandører, du kan have tilknyttet.

Brug den smarte og nemme løsning, vi kan tilbyde. Det sparer tid og giver overblik.

4.7

itroom webdesign trustpilot