Teamet

Vi tror på at god kommunikation, stærke løsninger og en exceptionel service, danner hele grundlaget for et livslangt samarbejde.

Teamet bag itroom

itroom så for første gang dagens lys, i 2015 da Lasse Enggaard startede forretningen op som en hobbyvirksomhed. I dag drives forretningen af Lasse Enggaard og Patrick Meyhoff som i skrivende stund har hjulpet mere end 300 kunder over hele landet. 

Fælles for partnerne finder man en stor passion for Webdesign, E-Commerce og Google optimering, som er itrooms kernekompetence og fokusområde.

Lasse Enggaard har mange års erfaring med SEO, Google Ads, Shopify og E-Commerce, hvilket kommer til udtryk på de resultater som skabes for vores kunder.

Patrick Meyhoff er uddannet mediegrafiker, med en prof. bachelor i UX & UI, hvilket gør ham i stand til at varetage større og komplekse behov hos kunderne, og vejlede ift. hvordan de besøgende for den bedste oplevelse af sitet.

Vi forstår os på digitale, og sørger altid for at være opdateret for de nyeste trends inden for design og søgeoptimering. Vi tager gerne imod en udfordring, går gerne et ekstra skridt for at skabe flere muligheder og bedre resultater for vores kunder.

itroom samarbejder også med flere freelancere inden for bl. a. udvikling og content.

Lasse Enggaard

Lasse Enggaard

Marketing | Partner

Patrick

Patrick Meyhoff

Web & Grafisk | Partner

4.7

itroom webdesign trustpilot