Teamet

Vi værdsætter god kommunikation som et centralt element i ethvert samarbejde, da det sikrer en glidende og effektiv proces. Derfor lægger vi stor vægt på at have åben og ærlig kommunikation med vores kunder.

Vi tror også på, at stærke og innovative løsninger er en afgørende faktor for at opnå succes. Derfor stræber vi altid efter at tilbyde vores kunder de bedste løsninger, der passer til deres specifikke behov.

7

Teamet bag itroom

itroom blev grundlagt i 2015 af Lasse Enggaard som en hobbyvirksomhed. I dag drives itroom af Lasse Enggaard og Patrick Meyhoff, der har hjulpet over 300 kunder over hele landet.

Hos itroom brænder vi for Webdesign, e-commerce og Google-optimering, og vi har stor erfaring inden for disse områder. Lasse Enggaard har mange års erfaring med SEO, Google Ads, Shopify og E-Commerce, og hans ekspertise kommer til udtryk i de resultater, vi skaber for vores kunder.

Patrick Meyhoff er uddannet mediegrafiker med en prof. bachelor i UX & UI, hvilket gør ham i stand til at rådgive om og designe hjemmesider, der giver besøgende den bedste oplevelse.

Vi forstår det digitale univers og arbejder altid med de nyeste trends inden for design og søgeoptimering. Vi tager gerne imod en udfordring og går gerne et ekstra skridt for at skabe flere muligheder og bedre resultater for vores kunder.

For at kunne levere de bedste løsninger for vores kunder, samarbejder vi også med flere freelancere inden for udvikling og content. På den måde kan vi tilbyde en bred vifte af tjenester og sikre, at vores kunder får den bedste løsning til deres behov.

Lasse Enggaard

Lasse Enggaard

Marketing | Partner

5039 3030

lasse@itroom.dk

Patrick

Patrick Meyhoff

Web & Grafisk | Partner

2992 2444

patrick@itroom.dk

4.7

itroom webdesign trustpilot