1. Forside
  2. /
  3. Blog
  4. /
  5. Hjemmeside
  6. /
  7. Webdesigner i Aabenraa

Webdesigner i Aabenraa

af | 18. aug 2022 | Hjemmeside

Opdateret 21. februar 2024

Hos itroom er vi et hold af dedikerede og kreative webdesignere i Aabenraa, der laver hjemmesider webshops for større og mindre virksomheder i Aabenraa, det sønderjyske område og resten af Danmark.

Vi har mange års erfaring med kreativt webdesign, der er brugervenligt, visuelt flot, har en høj konverteringsrate og giver optimal synlighed på nettet.

webdesigner i aabenraa

Bliv fundet af søgemaskinerne

Udover at lave professionelle hjemmesider, tilbyder vi som din webdesigner i Aabenraa ligeledes markedsføring, så kunder altid finder din hjemmeside.

Vi hjælper bl.a. med SEO og Google Ads.

Hvad er SEO og Google Ads?

Forkortelsen SEO står for ”Search Engine Optimization” – altså søgemaskineoptimering med et meget langt dansk ord. Ved at sørge for den rette tæthed af et givent søgeord i en given tekst på en hjemmeside, giver søgemaskiner som Google siden højere karakterer, fordi den finder indhold, der synes relevant for søgeordet – og jo højere karakter, jo højere oppe på søgelisten vil linket til din hjemmeside befinde sig. Hjemmesiden skal også vores opsat “teknisk korrekt” i forhold til Googles retningslinjer – alt dette kan vi hjælpe dig med, når din hjemmeside er lavet hos os.

Google Ads er som navnet antyder annoncer på Google. Med Google Ads kan din hjemmeside blive vist i toppen af Googles søgeresultater med det samme. Her betaler du pr. klik/besøg der besøger din hjemmeside.

Hos itroom laver vi altid hjemmesider der har til formål at blive fundet på Google, vi tænker altid SEO ind i opgaven. Vi kan også hjælpe med løbende optimering og Google Ads opsætning, så du kan få traffik til din nye hjemmeside.

Hvad er SEO?

Forkortelsen SEO står for ”Search Engine Optimization” – altså søgemaskineoptimering. SEO er når man optimere ens hjemmeside til at blive fundet i bl.a. Google’s søgeresultater.

Hvad er Google Ads?

Google Ads er de første resultater på Google, som er markeret med “annonce”. Det er annoner man laver via Google Ads, så ens hjemmeside kan blive vist i toppen. Man betaler pr. besøg der klikker på ens annonce. Prisen afhægner af konkurrencen, så den kan varierer lige fra 1 kr. til flere hundrede pr. klik.

Brug for en webdesigner i Aabenraa?

Mangler du et innovativt og kreativt webbureau i Aabenraa til at lave hjemmesider, SEO eller Google Ads til din virksomhed? Så er du velkommen til at kontakte os! Herefter aftaler vi et møde.

Husk, kunderne er derude, de skal bare ledes hen til dig.