Hos itroom i Aabenraa er vi et hold af dedikerede og kreative webdesignere, der laver hjemmesider for større og mindre virksomheder i Aabenraa, det sønderjyske område og resten af Danmark.

Vi har mange års erfaring med kreativt webdesign, der er brugervenligt, visuelt flot, har en høj konverteringsrate og giver optimal synlighed på nettet.

 

 

Bliv fundet af søgemaskinerne

Udover at lave hjemmesider for virksomheder tilbyder vi som din webdesigner i Aabenraa ligeledes forfatning af SEO-indhold til din hjemmeside og Google Ads, så du er sikker på, at søgemaskinerne altid finder din hjemmeside og sender potentielle kunder din vej.

 

 

Hvad er SEO og Google Ads?

Forkortelsen SEO står for ”Search Engine Optimization” – altså søgemaskineoptimering med et meget langt dansk ord. Ved at sørge for den rette tæthed af et givent søgeord i en given tekst på en hjemmeside, giver søgemaskiner som Google siden højere karakterer, fordi den finder indhold, der synes relevant for søgeordet – og jo højere karakter, jo højere oppe på søgelisten vil linket til din hjemmeside befinde sig.

Google Ads er som navnet antyder annoncer på Google. Google Ads er kort fortalt hjemmesider eller undersider på en hjemmeside, som er designet som Google Ads.

Hos itroom hjælper vi dig godt i gang med denne type annoncering, herunder opsætning af din Google Ads-konto, annoncering og kampagner – så du er sikker på at få optimalt udbytte af dine Ads.

I Google Ads indgår både SEO-tekster som nævnt ovenfor og andre specifikke parametre målrettet Google.

 

 

Brug for en webdesigner i Aabenraa?

Mangler du et innovativt og kreativt bureau til at lave hjemmesider, SEO-tekster eller Google Ads til din virksomhed? Da er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, herefter aftaler vi et møde. Husk, kunderne er derude, de skal bare ledes hen til dig.

 

4.7

itroom webdesign trustpilot