Hos itroom tæt på Sønderborg, sidder vi klar til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din hjemmeside. Vi er et hold af erfarne og kreative webdesignere, der laver hjemmesider for virksomheder i Sønderborg-området og resten af Danmark. Vi hjælper både det lille firma, det midt imellem og det helt store.

Du kan se vores priser på en ny hjemmeside her.

Som din webdesigner i Sønderborg lægger vi vægt på kvalitet og kreativt webdesign, der samtidig er brugervenligt og har en meget høj konverteringsrate, så du får masser af kunder ikke bare på din side, men i din virksomhed.

 

 

Brug søgemaskinerne proaktivt

Vi kan som din webdesigner i Sønderborg ikke blot lave din hjemmeside, vi kan ligeledes forfatte smart og givende SEO-indhold til at komme på siden – og vi kan også hjælpe dig med Google Ads. På den måde er du sikker på, at de forskellige søgemaskiner finder din hjemmeside – og at dine kunder finder dig.

 

 

Lidt information om SEO og Google Ads

SEO står for ”Search Engine Optimization” – på dansk søgemaskineoptimering. Kort fortalt handler det om at have en vis tæthed af det ord, du gerne vil have kunderne til at finde din virksomhed ud fra. Det kan typisk være et produktnavn, en kategori eller en stillingsbetegnelse som fx ”webdesigner”, for nu at tage et ord, der er relevant for vores egen side.

De rette SEO-tekster giver en høj karakter hos Google, og en høj karakter eller ”ranking”, giver en høj placering på listen over mulige hjemmesider, som Google kommer op med.

Google Ads er annoncer på Google. Ønsker du at bruge Google Ads aktivt som annoncering kan vi hos it.room hjælpe dig med alt fra opsætning af Google Ads-konto til annoncering og planlægning af kampagner.

 

 

Brug for en webdesigner i Sønderborg?

Skal vi være din professionelle samarbejdspartner og lave tekster og annoncer, der er målrettet den moderne forbrugers indkøbsmønster? Så brug vores kontaktformular – og vi vender tilbage til dig.

4.7

itroom webdesign trustpilot