Få en hjemmeside med webshop til at tiltrække flere kunder

Vi tilbyder professionel rådgivning og opbygning af komplette webshops, der giver dine kunder lyst til at handle hos dig.

Skræddersyet design

Google optimeret

Dialog og support i hele processen

Ingen skjulte gebyrer

Du bliver 100% ejer

Responsiv (mobilvenlig)

7

En professionel webshop skal afspejle virksomhedens værdier og opbygge en relation med dine kunder for at skabe succes

At have en hjemmeside er en afgørende faktor for mange virksomheder. Det giver mulighed for at vise, hvem du er, hvad du står for, og hvad du kan tilbyde dine kunder. En hjemmeside kan også være med til at skabe en relation med dine kunder, så de føler, at de kender dig og har tillid til dig. Alt dette kan bidrage til at øge dine salg og vokse din virksomhed.

hjemmeside med webshop

Få lavet en ny professionel webshop

Med en webshop hos itroom får du et godt overblik fra starten og mulighed for at være involveret i processen fra start til slut. Vores webshop giver dig en overskuelig hjemmeside, der er enkel for både dine kunder og dig selv at bruge.

Send et seriøst signal til dine kunder

Bliv troværdig over for dine kunder

Få flere kunder og henvendelser

Se et udvalg af referencer

Vi har erfaring fra alle brancher, og vil gerne vise dig et udvalg herunder

Du skal føle dig tryg, når du skal have lavet din professionelle webshop 

At have en professionel og brugervenlig webshop kan være en afgørende faktor for din virksomheds succes. Men at få opbygget en webshop kan være en udfordrende opgave, især hvis du ikke har erfaring inden for området. Derfor kan det være en god idé at få hjælp fra et bureau, der har erfaring med at opbygge webshops.

Med os som partner vil du få de bedste forudsætninger for at få en professionel og succesfuld webshop, der kan øge dine salg og vokse din virksomhed.

9

Skræddersyet webshop

Enhver løsning bliver skræddersyet til dine behov, så du fremstår professionelt.

9

Du får din egen konsulent

Du får fra start din egen konsulent tilknyttet som hjælper med alle udfordringer hele vejen igennem.

9

Oplæring

Du skal kunne bruge din webshop og derfor er oplæring inkluderet i enhver løsning der tilbydes.

9

Ingen binding

Vi har ingen binding, eller skjulte gebyrer. Du kommer til at eje din hjemmeside 100%.

9

Dialog hele vejen

Vi tager føringen fra start til slut, og indrager dig i alle processer fra udkast til færdig hjemmeside.

9

Salgsoptimeret

Dine kunder får en nem og overskuelig oplevelse, når de skal handle hos dig.

Bange for at blive væk i et stort bureau?

Som et mindre team med over 10 års erfaring og +300 kunder, sikrer vi en personlig og detaljeorienteret oplevelse for dig og dit projekt.

Serviceminded

Vi har hurtig support tid, og derfor kan du ofte opleve din rettelse kommer på hjemmesiden samme dag.

Resultatorienteret

Vi går altid det ekstra skridt det tager, for at sikre du kommer i mål med dine ønsker og behov.

Rådgivning

Bliv rådgivet til hvad der giver mest mening for din forretning, for at du kommer til at fremstå professionel i din branche.

professionel hjemmeside

En professionel webshop er en god investering

I sidste ende kan en professionel webshop være en lønnsom investering, der kan øge dine salg og vokse din virksomhed. Ved at opbygge en webshop, der lever op til dine kunders behov og forventninger, kan du sikre, at din virksomhed bliver en succes på nettet.

professionel hjemmeside

En WordPress webshop med WooCommerce er brugervenlig for dine kunder, og sikre fleksibilitet til fremtidig vækst

WordPress  sikrer en fleksibel og moderne platform, der kan vokse med din virksomhed og anvendes af op mod 40% af nettets hjemmesider

Det får du med i vores løsning

Fra starten af vil du have din egen dedikerede konsulent tilknyttet, som vil hjælpe dig hele vejen i mål med din hjemmeside.

Efter lancering af hjemmesiden tilbyder vi en drift og support aftale, som hjælper dig fremadrettet med opdatering, vedligehold og evt. hosting.

Du kan nemt oprette indshold

Responsivt design (mobilvenlig)

Opsætning af betalingsløsning (Kreditkort / MobilePay)

Opsætning af fragthåndtering

Mulighed for automatisk bogføring

Firmanavn bliver søgeordsoptimeret

Hjælp til køb af domæne og webhotel

Serviceaftale og oplæring

få en webshop-itroom

Integrerer din shop med de mest populære systemer

Med vores stor erfaring inden for integrationer, kan vi hjælpe dig med at gøre din arbejdsgang og dagligdag lettere ved at forbinde nogle af de mest kendte systemer og sociale medier. På den måde kan du få adgang til dine data og muligheder fra flere forskellige steder, så du kan arbejde mere effektivt og nemt.

De mest generelle spørgsmål

Vi får mange spørgsmål omkring WordPress og hjemmesider, og du kan se nogle af de mest spurgte spørgsmål her.

Hvilket system anvendes der?

Vores hjemmesider bliver udviklet i det populære WordPress, hvor I får en letanvendelig brugerflade, hvor der er mulighed for at indsætte, ændre og opdatere indholdet på jeres hjemmeside.

Er det en engangsbetaling?

Ja – der vil ikke komme nogen ekstraregninger på jeres nye hjemmeside.

Domæne og webhotel?

Har I ikke et domæne eller webhotel i forvejen, hjælper vi gerne med oprettelsen. Vi har også vores eget webhotel, men det vil aldrig være et krav at benytte det.

Kan man selv vedligeholde hjemmesiden

Ja – du vil altid selv kunne vedligeholde jeres nye hjemmeside. Vi tilbyder en måneds gratis support og svar på spørgsmål. Vi levere også gerne både vejledninger og video-guides til hvordan I kan bruge jeres hjemmeside.

Ejer jeg selv min hjemmeside?

Ja – når hjemmesiden er færdig, vil det være 100% jeres. Det samme gælder evt. logo design og andet grafisk materiale der er blevet leveret.

Har jeg indflydelse på det nye design?

ja – Vi udarbejder altid hjemmesiden ud fra dine ønsker og behov, og du vil gennem hele processen skulle godkende design og funktionalitet på et udkast, inden selve opbygningen af hjemmesiden finder sted.

Leveringstid på en ny hjemmeside

Leveringstiden afhænger meget af hjemmesidens størrelse, og om alt rå-materialet er klar (tekster og billeder). En gennemsnits-leveringstid ligger dog på 2-4 uger.

Hvad er responsivt design?

Et responsivt design , er også det man kalder et mobilvenlig design. Det betyder blot at din hjemmeside tilpasser sig størrelsen på den skærm den vises på, så alt indhold bliver præsenteret brugervenligt. 

Har du andre generelle spørgsmål til din nye hjemmeside, er du velkommen til at kontakte os på: 5039 3030

reference

Vi er en webshop, som har mange systemer der skal snakke sammen og ITRoom kan yde support på det hele. Hvis der er nye opgaver, som de ikke umiddelbart har en løsning på, så bliver der arbejdet hurtigt og effektivt på at finde den rigtige løsning for netop os.

Rikke Winther

Danish Outdoor

Høje placeringer på Google er en forudsætning for at du får salg og henvendelser

Google foretrækker webshops, der giver den bedste oplevelse for besøgende. En velstruktureret og velorganiseret webshop er derfor vigtig for at blive fundet i toppen af søgeresultaterne. Dette betyder, at du bør fokusere på at gøre din webshop så nem at navigere som muligt, samt at indholdet skal være relevant, opdateret og unikt. Alt dette – og meget mere – til hjælper vi naturligvis med. 

Du kan udregn din hjmmeside pris her.

Google Partner
få lavet en hjemmeside

Bliv ringet op

Du er velkommen til at udfylde vores formular.
Patrick ringer dig op i hverdagene mellem 8.00 - 16.00.

Naturligvis helt uforpligtende

Trustpilot

  Patrick

  Patrick Meyhoff

  Web- grafisk ansvarlig

  5039 3030

  6

  Tilbage til toppen

  En webshop løsning med fokus på konverteringer

  I stedet for at kunne føle på varerne, som i en fysisk butik, kan kunden på en webshop kun se varerne. Øjnene er den eneste sans, der er i brug her, og også derfor den sans, vi kredser om, når vi laver designs til hjemmesider. Og det er netop derfor, designet er så vigtigt. Det er det første indtryk, kunden får.

  Derfor skal opsætningen af hjemmesiden være simpel og intuitiv. Kunder skal kunne finde de produkter, de søger. En god produktbeskrivelse og et detaljeret billede giver tryghed – så kan kunderne være sikre på at få netop det produkt, de ønsker.

  Automatisering af jeres processer

  Der kan være mange integrationer inde over din webshop, hvilket kan være meget tidskrævende i længden. Derfor vil det være oplagt at automatisere mange af disse processer, for at du kan bruge tiden mest produktivt.

  Automatisering vil derfor altid være den bedste fremgangsmåde, uanset om det handler om  kundedatabase, regnskab, lagerhåndtering eller betalingssystem.

  4.7

  itroom webdesign trustpilot