WordPress Serviceaftale

Opdatering, sikkerhed og backup til din WordPress-hjemmeside
 • Fri rådgivning til din hjemmeside
 • Opdatering af CMS & Plugins
 • Fuld backup
 • Hackerbeskyttelse
 • Spam beskyttelse
 • Overvågning 24/7

Skab tryghed med en WordPress serviceaftale

For at opnå dine kunders tillid er det vigtigt at have en stabil, funktionel og sikker hjemmeside. Med en WordPress serviceaftale tager vi os af driften af din hjemmeside, så du kan fokusere på at skabe værdi for dine kunder.

Vi tager os af opdatering, backup, sikkerhed og hjælp til din WordPress-løsning, så du ikke skal bekymre dig om tekniske detaljer. Med en serviceaftale får du den ro og tryghed, du har brug for, så du kan fokusere på at drive din virksomhed.

Hurtigt support til din hjemmeside

Undgå nedbrud og teknisk udfordringer

Få din WordPress konsulent

hold din hjemmeside i topform med en serviceaftale til wordpress

Opdatering

Med vores drift & support-aftale sørger vi for at holde WordPress, dine plugins og temaer opdateret. På den måde sikrer vi, at din hjemmeside altid er i topform, og at du undgår potentielle sikkerhedsbrister eller andre tekniske problemer.

Sikkerhed

Vi sikrer din WordPress-hjemmeside på en måde, der giver dig den bedste sikkerhed. Dette inkluderer også hackerbeskyttelse, så du kan være sikker på, at din hjemmeside ikke bliver udsat for angreb fra uvedkommende.

Backup

Vi tager daglig backup af din WordPress-hjemmeside, og vi gemmer den i skyen, så du altid har adgang til en kopi af dine data. På den måde sikrer vi, at du ikke risikerer at miste vigtige oplysninger, hvis der skulle ske noget uforudset.

24/7 Overvågning

Vi sørger for at holde din WordPress-hjemmeside kørende og sikker. Vi monitorerer din hjemmesides oppetid, og vi reagerer hurtigt, hvis der opstår problemer. På den måde kan du være sikker på, at din hjemmeside altid er tilgængelig for dine kunder, og at du undgår at miste besøgende på grund af tekniske problemer.

Prisoversigt til WordPress og WooCommece

Ved at vælge en WordPress serviceaftale fra itroom, kan du være sikker på, at du får den bedste drift og support til dit projekt. Vi vil altid være der for dig, når du har brug for hjælp, og vi vil gøre alt for at sikre, at din hjemmeside eller webshop fungerer optimalt og ser professionel ud.

WP Serviceaftale

WordPress

 • Fri support på telefon og mail
 • Opdatering af WordPress & plugins
 • Fuld backup
 • Hacker beskyttelse
 • Spam beskyttelse
 • 15 min. support* hver måned
 • 24/7 Overvågning

299,-/mdr

Ekskl. moms

Woo Serviceaftale

Woocommerce

 • Fri support på telefon og mail
 • Opdatering af WordPress & plugins
 • Fuld backup
 • Hacker beskyttelse
 • Spam beskyttelse
 • 15 min. support* hver måned
 • 24/7 Overvågning

399,-/mdr

Ekskl. moms

* Support indebærer vedligeholdelse og opdateringer af indholdet på hjemmesiden, som f.eks. oprettelse af sider, eller opdatering af tekst.

Ønsker du en serviceaftale med hosting også? Læs mere om vores Drift og support.

wordpress serviceaftale

Hold din WordPress hjemmeside i topform

En WordPress-hjemmeside skal løbende vedligeholdes for at holde sig i topform. Det kan være tidskrævende at holde sig opdateret på nye plugins, opdateringer og sikkerhedsrisici, og derfor kan det være en god idé at få hjælp fra en professionel.

Hos Itroom tilbyder vi en serviceaftale, som gør det nemt og sikkert for dig at holde din WordPress-hjemmeside opdateret og sikker.

Vi tager os af alt det tekniske, så du kan fokusere på at drive din forretning og gøre det, du er god til.

Bestil et tilbud til din hjemmeside

Er du klar til at få din WordPress-hjemmeside op på det næste niveau?
Det er nemt, hurtigt og helt uforpligtende.

  Har du Woocommerce installeret?

  24/7 Overvågning af din WordPress hjemmeside

  Vores WordPress serviceaftale inkluderer altid overvågning af oppetid, så vi kan sikre, at din hjemmeside altid er i topform. Med vores overvågning kan vi hurtigt reagere, når der opstår problemer, og vi vil altid være klar til at levere en passende respons.

  Vores team af eksperter har stor erfaring med at håndtere WordPress-udfordringer, så du kan være sikker på, at vi vil gøre alt for at holde din hjemmeside kørende, uanset hvad der sker.

  Med vores WordPress serviceaftale får du mere end bare en almindelig hosting-plan. Du får en partner, der vil være der for dig, når du har brug for det, og som vil gøre alt for at sikre, at din hjemmeside altid er i topform. Så lad os tage hånd om dine WordPress-behov, så du kan fokusere på det, du gør bedst: at drive din forretning!

  Backup af din WordPress hjemmeside

  Vi tager dagligt backup af din hjemmeside, så du altid kan være sikker på, at dine data er sikret.

  En backup kan være afgørende for at kunne genskabe din hjemmeside, hvis den for eksempel bliver hacket eller hvis der opstår andre tekniske problemer. Ved at tage en daglig backup kan vi sikre, at du altid har adgang til en kopi af din hjemmeside, der er opdateret med dine seneste ændringer.

  Selvom de fleste virksomheder aldrig får brug for at genskabe deres hjemmeside fra en backup, kan det være uundværlig ikke at have en backup, hvis uheldet skulle være ude.

  Vores backup-service er meget fleksibel, så vi kan tilpasse det til dine specifikke behov. Hvis du for eksempel har brug for en backup hver time eller på flere lokationer, er vi klar til at hjælpe dig med at sikre dine data på den måde, der passer dig bedst.

  4.7

  itroom webdesign trustpilot